Pizza Dalam Kon, Uolllllls Pernah Try Tak???

Pernah makan pizza dalam kon?
Ala, macam makan eskrem kon, gitulah gamaknya ghupa dier.
Tapi kali ni die buh inti pizza- ada hot dog, bebola, cheeeeeeeese dll


Ada pelbagai inti pizza.
Tapi saya amik no.6 yang ada banyak cheese (no 6 ada seglaa hot dog dan bebola ayam)
Harga die untuk kon saiz eskrem biasa, 6 hengget lebeh! Hamik ko!

Spagheeti Cream dam Tom Yam, not bad gak rasa dier.
Muak kalau makan banyak sebab die ada cream, cuma citarasa tekak melayu tu adalah pedas2 masam :)
Harga die 9 hengget lebeh! Lagi hamik ko!, Hahahaha.

Kalu Kak Jemah..
Makan sekali-sekala okla, makan hari2 idakler.
Tekak orang melayu memang carik nasi jer :)

Comments

ila penah tengok tapi tak beli sbb masa tue baru je makan dekat tempat lain hihi
Yatie said…
pernah nampak kat paradigm mall... sedap tak pizza tu
Mama Zharfan said…
lom pernah try..mr hubby tak suka pizza....me suka ajer..
X pernah lg try,
nmpk menarik n cam sedap jerk..
mama tisya said…
1st time dgr pizza dlm kon

Popular Posts