Saturday, September 22, 2012

Samurai Burger :) Haiyaaaaaaaaaaah!

Sila saksikan ghupe Samurai Burger yang dibeli dari Mek Di semalam...
Simple jer ghupenya,
Sampai saya duk terfikir apa yang so hebat about this samurai?
Yang mana Anaqi beria memujuk saya, sampai mengofferkan duit tabungannya untuk membelanja seluruh ahli keluarga dengan "Samurai Burger", edisi terhad dari Mek Di :p
Dedet pun dah bising, "Why uolls this week sampai 2-3 kali makan fast food?"
Huhuhu
Last2 saya beli jugak, belanja anak2 makan tengahari :P
Orderlah berger Mek Di plus 2 set besar "Samurai Burger" -- Kes nak dapat shaker + curry taste untuk kentang. Burger2 lain Chicken Mc Deluxe, Double Cheese menu biasa anak2 lain...

Sekali NGAPPPPP!!!

Sedapppppnya rasa sos teriyaki kat berger tu :)
Sekejap jer abis satu burger, lepas tu bernafsu nak "Samurai Burger" lagi satu. Seb baik nak makan Mek Di kena naik kenderaan, kalau setakat jalan kaki depan rumah memang dah lama saya gigih beratur depan Mek Di. Hehhehehe... Kesimpulannya: Saya dah gemoks, huhuhu (err cam kuar dari tajuk posting, huhuhu) 

4 comments:

Ezna said...

Gemok ke ayu??? hehehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

sedap ke.. gemuk kat ibu jari ke?

Mama Zharfan said...

gemuk tanda bahagia hehhe tak per kita gemuk secara berjamaah gitu ;)

Wan Amira said...

ayu gemuk?? then i ?? :p