Bersenggol-senggolan Bersama Scha Al-Yahya, Best Giler!

Saya ada menang minum petang bersama Scha Al-Yahya..
Mula2 ingat cam malas nak pergi...
Sebab banyak keroje..
Tapi PIC memang beria PM me kat FB..
So cam berminat jugaklah nak bertentang mata...
dengan itu si manis jelita..
Scha Al-Yahya

Makanan ya ampun banyak giler..
Saya cuma amik gambar appetizer jer :)
Sebab layan borak ngan Scha dan geng2 lain yang ada kat situ...
Memang makanan masuk mulut sama laju dengan borak2 bersama Scha..
Sedar2 jer banyaknya tulang ayam dalam pinggan..
ada kot 7 ketul chicken wings saya telan, ahaks
tu belum kira popia segala bagai..
Air order 2 kali pulak tu-ice lemon tea dan teh tarik!
mee hoon 2 kali menambah..
dessert pulut dll...
Dengan kata lain saya suksess ternak lemak dengan jayanya..
selamba makan tak tahu malu kat sebelah Scha Al-Yahya...
Dah dier, "weh tambahlah, tambahlah"
Saya tambahlah makanan! Hahahahah

Macam pergi lepak ngan kawan sekolah jer..
Siyes...
Scha memang kind of person down to earth!
 see, plate appertizer depan mata :)
 roti ni saya tak makan pung...
saja kasi portion besaq sikit kat Yusrizan..kih kih

Lebih kurang 2 jam kitaorang melepak di kedai kopitiam :)
Beria Scha ajak kitaorang shopping..
tapi penganjur kata voucher dah expired..
sedih :(
hehhehe

so sebelum balik dapatlah token daripada pihak penganjur..
 Yusrizan "Snickers" in da house...
Yus, hakak tengok Scha cam panik tengok gambar kenangan Yus dengan Snickers, hahaha
Speechless terus dier :p
 My bodyguard bersama Scha...
Tq teman ya
Classmate Scha masa sekolah, iaitu kawan baik Yusrizan 
 Saya dah ghupe cam Kak Nam buat ketupat dah..
Ekceli kita orang tengah bincangkan masalah negara, hahahah
souveniorrrrrrrrrr...jam striking hjau tu awal2 my Amani dah chopp..
Macam ler tahu tengok jam, hmm

ahem
*
*
*
*
*
*
Aceh :)
Gambar dari Samsung Yusrizan...
Banyak sebenarnya gambar saya ngan Scha tapi saya suka gambar ni..
Sebab ada pokodot kat belakang, hik hik...

ternyata Scha Al-Yahya

Antara artis yang BESH, SPORTING dan BOLEH LAYAN BORAK!
Tq KWC for the invitation :)

pssssssst: Seronok dapat jumpa dan borak2 ngan Yus + kawan + Aty dan famili. Hopefully one day dapat jumpa lagik!

Comments

Mama Zharfan said…
heeheheh cantik tudung u ;)
Huda said…
seronoknya dapat keluar ngan scha!
Merlyn Hasshim said…
waa... high tea dgn artist tu... curlast......
liza♥aufa said…
kakak ayu yg sentiasa lucky~
- zuriey - said…
bestnya..macam dah kenal rapat
kemma said…
syoknya...tp sy gelak gila2 part kak nam wat ketupat...

akk pon best..")
SyaNa said…
bestnye
suke scha ni sbb tgk dia sempoi jek
Wan Amira said…
kenape tak cerite u borak dengan scha :D --*dasar penyibuk
Ezna said…
berkenan gak ngan tudung u. PM me beli kat mana..hahaha
Wansteddy Tales said…
kak ayu dah rupa retis you. very d glam gayamu ^^