Monday, October 8, 2012

'GIVEAWAY LORI OREO COMEL Dari WWW.CIKLILYPUTIH.COM'


Saya suka lori biru,
Bawa OREO biskut kegemaran,
Cik Lily nak kasi satu,
Entri terbaik menjadi taruhan :)

Syarat-syarat untuk join Giveaway nie;-

1. Mestilah follower blog www.ciklilyputih.com ni. Alah klik je kat tepi kanan blog ni untuk follow ek. Hanya untuk blogger dalam Malaysia je ye tapi kalau korang yang kat oversea tapi ada address kat Malaysia pun boleh join. Senang sket aku nak hantar kan.

I FOLLLLLLLLLLOW DAH :)

2. Kena buat entry bertajuk 'GIVEAWAY LORI OREO COMEL Dari WWW.CIKLILYPUTIH.COM'

Cak, kan dah ada entri ni , ngeeeeeee

3. Dalam entry tu letak gambar banner kat atas tu dan linkkan entry contest ni dalam entry korang ek.

Certengok certengok kat atas, try ler KLIK , hehehehehe

4. Tolong tulis apa-apa komen mengenai blog www.ciklilyputih.com ni. Tak kisah pasal apa pun. Baik ke, buruk ke, aku malas nak balas komen ke, asyik citer pasal event je kan. Lagi banyak lagi bagus.

Yang BAGUS:
Dari segi penulisan sangat simple, sesimple orangnya. Banyak citer event dan saya begitu teruja membacanya. Suka jugak baca travelog percutian Kak Lily dan somi. Pendek kata baca blog kak Lily dapat release tension sebab kurang gosssip, hahahahaha.

Kak Lily memang malas nak balas komen. Tak de hal punya sebab saya pun pemalas jugak, hahaha. So part ni kita memang sejiwa sebakul.

Yang Tak Berapa Bagus: Layout Hijau argggggggghhhh.. sungguh lestari. Sebenarnya bukan tak bagus. Erkk bagus jer, tapi nak jugak kata tak bagus--me sungguh poyos gitew.

5. Tuliskan apa pandangan korang tentang apa yang patut aku tulis lagi dalam blog aku ni. Korang nak aku citer lagi pasal beauty ke, kesihatan ke, pasal makan ke, pasal family ke, cara buat tutorial ke kan. Apa-apa je lah. Lagi banyak lagi bagus.

Just be yourself kak Lily. Takde apa yang perlu ditambah. Tambah hadiah lori OREO tu boleh, kih kih. Teringin jugak nak tengok Kak Lily buat demo memasak cam KAk Ina KL....hehehehe

6. Bila dah siap, sila komen kat entry ni dengan premalink blog korang ye dengan nama dan email sekali ek.

Dahhhhhhhhhh...check der :)

7. Pemenang di pilih berdasarkan komen dan pandangan yang menarik hati aku dan Mr Big. Penting ni untuk blog kesukaan korang ni kan.

Tarak menang pun tarak kisah, janji hati senanggggg ma....
Support kengkawan. KAlau menang BEST gak, ahem ahem

Apa macam, senang kan? So uollllllllls nak join cepat sikit ya tarikh luput dah hampir ni :)

Tarikh tutup : 14hb Oktober 2012 

Tammmat Sudah :)


2 comments:

Pusat Bahasa Pelangi said...

Laaa..baru beli tadi van Oreo ni...hihi

CikLily Putih said...

orite2 baGus nie... khakhakahkah