Halfest' 2012 | First Time Terjah Sebab Nak Amik Hadiah :)

Tahun ni Halfest' diadakan di PWTC yang bermula dari 10hb sehingga 14hb Oktober. Memang besar Halfest ni sebab melibatkan 3 ruang legar kat PWTC
Macam-macam ada dan booth kek Sarawak antara menarik hati saya untuk menerjah!
Kat sini ada jual mee sanggul kering. Beli 1 harganya RM3.90 dan kalau beli combo 3 paket harga dalam RM10 jer.
Bahagian vitaman keluaran CCM murah2 jugak harganya. Contohnya vitamin C Chewis harga pasaran RM18 sebotol dan multivitamin dalam RM24 tapi kat situ promosinya beli dua2 vitamin harga RM30, dan banyak giler dia kasi sample produk + free gift set pensel kanak2.
Produk ni pun boleh tahan jugak harganya. Dan setiap pembeliaan RM10, Rm120 dan RM30 diberikan hadiah istimewa.
Produk MyChef tapi saya tak belilah, hehehe.
Paling penting saya kena singgah booth ni--BOOTH JALEN..

Sebabnya..
***
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Saya dan tali baruts ada menang GA dari FB Jalen. Pihak Jalen telah memberikan pemenang barangan RM15 kepada 50 peng"LIKE" bertuah. Hadiah kat atas salah satunya Wan Rofiza punya. So, insyaAllah saya akan sedekah sikit kat mana-mana yang perlukan :)
Banyak kan stok kordial, kicap dan cili sos saya hehehehehe..
Ni yang saya beli paling bESH dapat stok panadol banyak giler :)
Kek Sarawak :)
Saja nak try sos stik keluaran bumiputera. Not bad rasanya :)
Barangan frozen..ada chicken loaf, berger dan hotdog semuanya RM10
Hadiah dari goodies bag daftar sebelum  masuk dewan. Banyak voucher, rugi saya tak guna kat situ :p
Projek sebenar ke Halal Fest..
Mencari PIC kad nama untuk setiap company, ada projek  besar menanti :)
Nenantilah saya citer ya..

Pergi 1 jam jer, tak pusing abis...memang niat nak amik kad nama dan amik produk Jalen. Rasanya kalau jalan ke semua booth macam2 boleh dapat. Dan rasanya harga yang ditawarkan di sini sangat berbaloi! Dan paling pentinag ke semua produk adalah keluaran bumiputera dan berstatus HALAL!

Comments

Mama Zharfan said…
byk stok groceries tu ;)
Ezna said…
malasnya nak gi KL nun....kalau buat dekat2 sini macam le rajin sgt nak terjah..hehehe
Norliza Nordin said…
byknye dapat.. xsabar nk g redeem goodiest kat jalen gak.. ^^
wah ade projek tu.terbace banner halalfest nih..konfiden beli brg kt sinikan :)
Insyallah, weekends ni ayu sampai..:)
Wan Amira said…
best.. berbaloi jalan .. barang pun best sebab semua boleh makan dan selalu gune..