Tragedi Oktober, My Afiq Luka di Kepala!

 Mak saya baru renovate rumah. So ada pemasangan tangga baru, anak2 saya kan jenis excited. Bukan main galak dowang main hantu-hantu kat kawasan kejadian. So, nak dipendekkan citer kerana terlalu "GEMBIRA". My Afiq terhantuk kepala dia kat bucu tangga.

Kesannya pendarahan berlaku di kepala. Menurut adik saya, banyak juga darah keluar (kebetulan saya dan suami berada di rumah sendiri). Dan luka agak dalam tapi masa Afiq dah balik rumah kami, darah dah berhenti. Saya cukur bahagian kepala yang ada luka dan letak minyak gamat. Pagi ni saya try buh minyak Bio-Oil.
Dedet plan nak bawa pergi hospital swasta (tak larat nak gi PPUM), perkhidmatannya terlalu amik masa. Hmmmmm, Afiq kata sakit sikit2, tapi takdelah sampai sakit kepala berdenyut2 atau muntah. Macam-macam hal, nak buat camana dah "tragedi" tu berlaku, redhoooooo ler anak tengah lasak :)

Comments

Mama Zharfan said…
moga cepat sembuh...biasalah budak2 lelaki kan hehhe
adoi berdarah..hero la katakan..
kadang2 tak terkawal anak2 bila lasak sgt bermain..moga cepat sembuh
rafaliah said…
semoga cepat sembuh.

btw, jom join GA kami. hadiah bernilai rm100 menanti anda :-)
http://www.ummiirfan.com/2012/10/giveaway-dari-ummiirfancom.html

Popular Posts