Jom Join Giveaway : Bersama Kleenex, Ini Ceritaku :)

 ***ENTRI TERKINI SILA SCROLL BAWAH YA!

 Ahem Ahem
Tarik nafas ..hembus dalam-dalam

Ok uollsss
Dengan berbesar hati saya dan pihak Kleenex menganjurkan satu peraduan yang sangat mudah sekali :)

Hadiah yang ditawarkan sangat berbaloi dan menarik hati..
Ecececece..

Mudah jer caranya,,semudah ABC
dan banyak cara/teknik/aplikasi yang anda boleh cuba..

Cara pertama anda boleh hantar gambar aksi anda sendiri atau proxy (biasanya model adalah anak sendiri) buat aksi apa2 jer. Nak menggedik ke seperti gambar My Amani di bawah, apa saja yang anda rasa "aksi paling kagum bersama produk Kleenex"..




 Cara kedua kalau rasa kurang rajin nak amik gambar/kurang masa dan takde kamera. Boleh jer menggunakan gambar saya di blog ni tapi kena reka "caption"...

Contohnya seperti caption saya digambar di bawah...


A'aaa jangan tiru sebijik2 caption diatas ya..

Panjang ikut suka, ikut terror korang mereka ayat memasing ya...
Kalau boleh tak perlu buat sampai karangan berjela2 sebabnya ianya caption...

Kalau rasa nak antar gambar dan caption kedua2nya dalam entri boleh juga...
Saya takde masalah dengan kaedah itu..

Opss...bagi yang takde blog nak buat posting...boleh jer buat kat FB...

Dengan syarat samada join ikut blog atau FB  silalah tinggalkan link blog atau FB di entri ni ya,,,,senang saya nak buat jejak kasih nenanti kemudian hari..

tarikh akhir berani mati hantar 29hb November 2012 , wokeh

Hadiah yang ditawarkan...
Voucher Jusco...
Barangan Kleenex yang pelbagai jenis...
dan InsyaAllah akan disusuli hadiah iringan dari pihak ayuarjuna.blogspot..

Joinler mana tahu saya sediakan hadiah the first 10 entries yang masuk ke, errk :)

Juga, jangan lupa melayari laman Facebook Kleenex® Malaysia – www.facebook.com/Kleenex.Malaysia
Iklan jer ni........

Chow Chi Chow 

Comments

Nana said…
owh harus join ni ada hamper kleenex kat umah hahaha
tunggu eh
azelyusoff said…
nak join tapi tak de gambar best. join cara kedua lah :)
slmt organize jugak sis ;)
Wan Amira said…
comelnyer gambar amani yang last tu!!
Nad @ MamaZN said…
salam kak ayu..
cuba naseb ;)

http://zakwanafifnajmi.blogspot.com/2012/11/jom-join-giveaway-bersama-kleenex-ini.html
AkmaFaizal said…
boleh cuba ni...cara pertama tu kena p beli dulu...jadi join cara ke dua lebih cepat kot..hehe
salam kenal ..'join jugak

http://giler-contest.blogspot.com/2012/11/bersama-kleenex-ini-ceritaku.html
AkmaFaizal said…
salam..saye dtg join. moga2 ade reeki utk menang hadiah. aamiin

http://akmanakmenang.blogspot.com/2012/11/jom-join-giveaway-bersama-kleenex-ini.html

klau nak join byk2 bole ke?
Cutemama1702 said…
balik.... amik gambar anak... hihi
thanks yang dah join, akma nak join banyak kali bol;eh juga :)...

cepat2 semua join jangan tak join :)
Nana said…
saya join
http://ibudamia.blogspot.com/2012/11/giveaway-bersama-kleenex-ini-ceritaku.html
yOn nOy said…
Salam kak ayu...
nak try join...harap-harap ada rezeki...

http://izzfamilystory.blogspot.com/2012/11/jom-join-giveaway-bersama-kleenex-ini.html
tq tq uollls sebab join... :)
Mummy Akmar said…
Hi Salam Kenal.

Suka baca cerita dari blog ni. Apa2 pon Done FOLLOW!

Blog Qashmere
Style Me Gorgeous By Qashmere. Fashion for All and Plus Size Fashion

Take Care Sis
Nazayiena said…
Join juga...

http://nazayiena76.blogspot.com/2012/11/bersama-kleenex-ini-ceritaku.html
tq for join uollss,

mummy akmar, tak nak join ke :)

All about women said…
saje je try2 join heheheh....http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200140567502323&set=a.1540997050259.2072052.1394922840&type=1&theater&notif_t=photo_comment
atie ishak said…
salam kenal...tumpang join ye :)

http://atieishak.blogspot.com/2012/11/jom-join-giveaway-bersama-kleenex-ini.html
shidasyakirin said…
join ye

http://shidasyakirin.blogspot.com/2012/11/jom-join-giveaway-bersama-kleenex-ini.html
azelyusoff said…
salam. saya join ye

http://24-7nay.blogspot.com/2012/11/giveaway-bersama-kleenex-ini-ceritaku.html
cheeze maz said…
salam kenal & ziarah,

suka joint GA ya? Jemput sertai GA akak di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

Popular Posts