Anaqi Sambul Besday Bersama Starbucks!

Hari tu sesaja guna FB Anaqi dan respond kat wall FB Starbucks ~ untuk 50 fan yang lahir bulan 12. Starbuck kasi hadiah RM100. Yang kelakarnya announcement hari KHamis, hari Jumaat dah suh attend amik voucher kat Parti Starbuck di Tropicana.

Then dowang dapat potong kek reramai kat atas pentas....
Ada 3 games...
Tapi takde gambar :(
So kena tunggu blogger Kelly Chin upload kat blog dier....
Saya dan anak2 ada join satu game, tapi kitaorang kalah..
Tapi souvenir sebab bermain tetap ada..
Hadiah untuk besday boy dan juga souvenir sebab main games..
Okla, anak2 pun nampak fun...
Asyik makan tak berhenti...
Rajin Starbucks kat Tropicana ni buat event....dan memang meriah uolls :)

Comments