Herworld Cooking Class Bersama MArina, Best Banget!

Saya sesaja ke sini ~ MPH One UTama. Anak2 duk tengok movie ngan Dedet , saya lak pergi tengok demonstrasi masakan dari Puan Marina (finalist cabaran Chef Ideal). Puan Marina dia share 2 resepi yang simple tapi menarik paling penting ianya sedap dimakan bersama famili.

Nanti saya try buat...dan akan share dalam blog, heheheheh



Ni salah satu resipi nak buat isi dalam pai..sedap wehhh :)

PIC dari Herworld.....
Saya siap register dengan beliau sebab nak join kelas demo padsa masa akan datang...

Sedap ni..........
Tak caya nanti saya try buat dan share resipi...uolls follow ya :)

Next demo, this week....insyaAllah saya nak join lagik :)

Paling best 40 pertama yang datang dapat goodies ini.....
Saya sangat suka dapat susu Ideal dan Mc Commick!
Pasti lebih rajin di dapur selepas ni (ya lah tu kan, hahahah)

Comments

Mama Zharfan said…
part goodies tu sgt besh hehhe
Mama Zharfan said…
part goodies tu sgt besh hehhe
Ezna said…
goodies tu i loike :-)
Wan Amira said…
masak untuk i sekali :)
kak ayu mmg super duper aktif.. camanalah kak ayu bahagikan masa kan?
Eyriqazz said…
nanti masakkan utk kami dan kami dtg ya? hik3...

Popular Posts