Monday, December 3, 2012

Prize Giving Ceremony - Alhamdulliah Menang Barangan Habib 8K :)

Alhamdulillah kali ke-5 saya menang barang HABIB...
Syukur, melekat jugak hadiah HABIB di akhir2 tahun ni..
Dalam2 banyak PG, kali ni nampak lagi meriah dengan props kat stage sangat cantek!
MC untuk PG kali ni...
Suwiiit jer orangnya :)
Kali ni pemenang dari pelbagai majalah seperti Malaysian Womens, Jelita, Wanita dan juga pemenang dari peraduan di suratkhabar Berita Harian dan Utusan Malaysia.
Saya dan rakan-rakan baik kenal dari FB bergambar kenagan..
Semua dari peraduan yang berlainan cuma hadiah sama dari HABIB!
Sempat juga menjamu mata hadiah orang lain..
Ada yang value 8K dan ada yang 5K

Yang saya punya--set rantai dan loket berharga 8K menang dari Peraduan Habib di Berita Harian....
senyum deh.....
TQ Mak Sha ya jadi proxy saya kali ni...
Dan saya suke giler dengan botol esklusif HABIB ni...cantek woooooooo
Syukran, rezeki di penghujung November...

10 comments:

Goh LinLin said...

$8K ! Banyak tu ! Congrats

liza♥aufa said...

TAHNIAH KAK AYU

mama tisya said...

tahniah..8k tu

Mama Zharfan said...

congrats!!!!!!!!!!! me lom ada rezeki nak menang habib yg besh2 mcm u ..

Wansteddy Tales said...

beshnya menang bling2 :D Tahniah kak Ayu!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bestnyeeee.. kalu ila dah jual sbb ila selalu hilangkan barang kemas haha

ummi aiza said...

patut pun leher saya gatal 2,3 menjak ni. rupanya nak pakai rantai + loket yang bakal kak ayu hadiahkan kat saya! kan kak ayu kan???

Mr & Mrs Sallehudin said...

Waahhhh.. seronoknyeeeee

Wan Amira said...

ayuuuuuuuuuu, itu memang seriously worth rM8k dari mata kasar.. untung nyaa

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

wah sgt² besh...
bertuah betul..kali ke 5 tu