Monday, April 1, 2013

Signorina: Oh La La... Wa Dapat Free Barangan RM500 :)

Seronok sebenarnya, sekali-sekala buat kerja giler...
Pakat kengkawan yang nak join aktiviti lepas tu jalankan misi...
Macamlah siyes sangat bunyi misinya, hik hik...
Bentuk satu geng mesti ada lima orang dan jadilah 10 kumpulan pertama berpakaiaan serba merah jambu lembut untuk redeem hamper Signorina berharga RM2500...
Kiranya sowang akan dapat habuan dalam nilaian RM500 :)
Baju semuanya disediakan oleh Kak Zie, saya tinggal pakai ajer...
Dah macam kumpulan penyanyi latar jer... bukan jer sedondon kaler bahkan sepesen!!!
We olls antara kumpulan pertama yang sampai...
Dan diberikan tag No. 10
Ingatkan berebut2 orang datang ghupanya tidak ya...
Bahkan hanya 7 kumpulan sahaja yang muncul...
Sesi berkoir reramai, hahahahha...
Sila abaikan tudung karipap daku tu ya...
Ada game rupanya, tapi group kita orang kalah dengan jayanya :)
Pressssssssssssie...

Dapat jumpa juga dengan Julia, Amy, Nana, Diah dan adk Amy. Suwit jer dowang ni...
Lama dah saya tak join event camni tapi bila nampak promo cam menarik, lepas tu ada member nak join, tu yang terpanggil seru untuk join sekaki. Hadiah ni memang berbaloi!

5 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

apsal komen tak leh neee

Nana said...

Memula smpai diorg kata
Baju sy xikut kaler tema
Dah mengagau cr bj lain kt isetan xde
Last2 ckp ngan diah redho jela haa
Mujor ada rezki

Mama Zharfan said...

siyes besh!!! me jeles ok heheh tapi ari jumaat tu me memang ada seminar dari pagi sampai ptg

Devi da Lil' DeviL said...

seronoknya korang sedondon pink..ayu gitu! :) 7 group jer ker? laaa..tapi susah jugak waktu bekerja tu yg tak nak ambik risiko..huhuh

mama tisya said...

mmg best kn ..adiah berbaloi2..suka perfume free ...wangiiii