Saturday, May 25, 2013

Bila Amani Celebrate Besday Di Sekolah

Besday my Amani sebenarnya pada 28 Mei...
Tapi kat sekolah Amani dowang memang ada aktiviti celebrate besday setiap bulan...
Dan kebetulan bulan ni dowang buat pada 23hb, so kena celebrate besday Amani awal sikit kat sekolah!
Lepas suboh dah terjah kedai kek King's seksyen 14, erkk dalam kul 8 pagi...
Rambang mata si Amani nak pilih kek...
Boleh tahan cerewet my Amani masa nak pilih kek...
Tak nak yang itu, nak yang ini... fenin fenin...
Saya berkenan betul dengan rekaan kek kat sini...
Tapi ni semuanya kek eskrem, so saya plan besday Amani pada 28hb saya akan belikan jenis ni :)
Finally, pilih kek ni...
Ada diskaun 30%...
Dan sangat direkomen oleh staff kat situ...
My sweetie tweety...
 Dan my Amani menyambutnya bersama 2 jejaka di tadikanya...
Plus bersama-sama dengan rakan kelasnya yang lain...
 Pandai pulak nak potong kek sendiri...
Muka stress dengan kek pilihan sendiri, hik hik...
Muka tak puas hati pun ya, huhuhu...

Apapun tq tq to teacher Yan yang sudi amik gambar Amani sepanjang berlangsung jamuan di tadikanya..

Buat Amani, nanti kita celebrate dengan famili pula ya :)

4 comments:

Qashmere said...

Alaaa..cutenya cake tu dan dengan birthday girl pon cute jugak

Mama Zharfan said...

epi besday dear amani!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

dah besor dah..

Wan Amira said...

Happy Birthday Amani.. comel sungguh si kecik ni walaupun muke stress heheeh