Friday, May 3, 2013

BZ, Sedey, Hadiah Hepi-Hepi

Saya memang bz... Bz like a "calon PRU yang bertanding"... mihmihmih
Dengan macam2 hal nak dibereskan...
Hidup ada sedikit kecelaruan...
Mana nak marking kertas kuiz, layan student untuk sesi konsultansi...
Ni belum projek2 buku yang banyak tergendala...
Minggu ni adalah antara minggu terakhir saya mengajar untuk semester ini...
Sedeeeeeeeeeey... nangis sambil lap2 hingus...
Semester ni saya mengajar pelajar2 yang semuanya seronok nak belajar...
Camana stressnya waktu belajar, jarang sekali yang ponteng atas alasan
"clashed" with my bed time...
So, bila kelas terakhir... memasing datang jumpa untuk minta maaf dan minta doakan mereka agar sukses dalam peperiksaan. Membuatkan saya lagi sedey :(
Harap2 semester  depan saya dapat student2 yang best cam sem ni....*doa banyak2 dalam hati :)

Dalam minggu yang penuh kekalutan, saya menerima beberapa parcel istimewa...
Seb baik jenis hadiah semuanya dikaurierkan. 
Tak dapat bayangkan kalau disuruh amik sendiri. *sigh* mak jemah memang tak sempat noks...

Cikedaut... hadiah yang diterima minggu ni yang membuatkan saya
senyum lebar sampai nampak gigi.
Cheque dari Jacker, finally terima jua... syukran :)
Ang pow RM333 kali 2... juga telah sampai :)
Periuk Nasi Tefal...
Dari Dumex Chef Cilik FB :)
Dari Enchanteur FB, menang GP untuk minggu pertama...
Alhamdulilah...
Dapat set rantai yang berharaga lima ratus lebih...

Permulaan yang baik untuk bulan Mei 2013 :)
Meh kita gandakan usaha lagi...
Chaiyok chaiyok...

15 comments:

Nad MamaZN said...

Wow!! Congrats kak
Moga trus dimurahkan rezki...

cik laili said...

tahniah..murah rezeki untuk bulan Mei..

Wansteddy Tales said...

sangat menggumbirakan hati dpt pelbagai hadiah ni kan :D

Fizah said...

wow..mengapa dpt hadiah yg best2 camni..jeles i..ehehe

KiD said...

waaaaahhh....tahniah laaaa yea... angpow kiri kanan semua sapu.. hehehee

Aishah Megahasz said...

Wah..makcik kaya. Bling..bling lagi.

Wan Amira said...

patutnya cheque jacker tu yang terakhir letak, tu paling highlight tu.. :D penantian penuh penyiksaan gitu haha

mama_umar_maryam said...

oh oh oh..sukenyerrrrr..tahniah sis!!

Mama Zharfan said...

siyes besh menang cash tu!! me buat masa ni lom ada rezeki nak menang apa2 cash pun..

yumielufya said...

seronok..sifo saya yang betul2 murah rezeki..meh bg sini sikit yang 333 tu pun tkpe

MrS. F!zA said...

hadiah swaroski tu bt sy teruja kak! tp plg best menang cash kn..leh bli brg kita suka.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila suka rm rm rm

Rina said...

wah bestnyer kak ayu..congrat2 keep it up...

Devi da Lil' DeviL said...

tahniah..cheque RM333 dorang hantar by courier ker pos laju?

AyuArjuna BiGoshh said...

devi---pos berdaftar