Earth Hour Contest! First time Menang Dengan Sogo Malaysia

Saya kan... jenis manusia yang selalu buat kerja very the last minute...
Bajet bila buat saat akhir tu idea datang mencurah-curah...
Nan ado ya... lagi kalut aderlah!

Tapi dah memang jenis manusia yang obses menyertai mana-mana peraduan...
Pantang orang tag kat FB--join laluh!!
Tapi antar last minute lah yer, hahaha

So malam sebelum Earth Hour berlaku...
Cam amalan biasa, saya telah menggunaka model2 tak berbayar di dalam rumah saya...
"Afiq dan Amani.."
Anaqi dan Yana dowang dah demanding so memang malas nak suh diowang tu posing apa2... Sikit2 kalau suh bergambar mesti kena buat perjanjian. Contohnya "Mummy kalau menang tab tu, Anaqi nak tau"... "Upah 80 sen nak beli pemadam baru lah". So saya malas nak layan, saya terus tawarkan job sebagai model bergambar pada Afiq dan Amani... Hahahahaha
Dua gambar di atas menjadi taruhan...
Serabai jer kan? Hahahha...
Plus kena buat slogan/caption
Takdelah kreatip mana... janji hantar penyertaan lepas tu buat2 hilang ingatan tentang peraduan yang pernah disertai :)

Dan tak tersangka--ecececece
Termenang  lak...
Clap clap clap
Saper nak kasi voucher 200 hengget sesuke hati, kan? :)

So masa gi amik voucher ada pulak SALE...
Sogo, mana tak pernah SALE?
SALE memanjang...
Hasil rembatan masa gi amik voucher kat Sogo...
Murah der... jeans tu dari RM10 dan RM15 jer...
T-shirt yang lawa tu ada yang RM10 dan paling mahal RM15.
Berbaloi2... tapi saya beli guna cash, sayang nak guna voucher...
Nak frame ke apa voucher tu, kan?

Hahahahahahahah... Nenantilah tunggu rasa nak beli benda2 yang boleh meninggalkan memori dalam diri, baru boleh guna voucher :)

Comments

Myra Jay said…
Alhamdulillah rezeki..
Tahniah ye :D
perghhh kak ayu sila tag ila banyak2 contest..lepas bsalin ila join mengisi masa ketika pantang haha