Menang Berjemaah, TQ Fair N Lovely Keterujaanku Persis Mempunyai Rupa Seperti Juhi Chawla!

Marilah kita menikmati pemandangan dalam opis di Tingkat 34 ni ya...
Tengok nama-nama jenama ni, dah boleh agak, kan?
Apa ke sebabnya saya berada di sini?
Bukan untuk melepak minum kopi...
Apatah lagi untuk adakan sesi menjemah dan menjoyah...
Saya datang ke sini semata-mata...
******
****
***
**
*
*
*
*
*
*
Nak pi amik hadiah yang dimenangi...
Kamera pink... Woot woot woot...
Alhamdulillah antar satu entri ada rezeki melekat jugak...
Dapat tempat ke-2... :)
Tapi saya si Juhi Chawla, sangatlah jeles dengan itu "Kajol"...
Hahahaha
Sebabkan... diekan...
 Menang tempat pertama dan dapat hadiah HP Samsung Y "Hello Kitty"...
Diulangi "HELLO KITTY"... Best woooooooooooooooot...
Saya jeles sampai angkat2 kening kunyah muruku...
Isk isk takleh jadi ni, malam kang nak tenyeh lagi mukaku dengan Fair&Lovely...
Kasi lagi berseri, moga satu hari nanti, boleh menang HELLO KITTY!
:)
Apapun taniah Suzi Kajol! Ngeeeeeeeee

Comments

Nad MamaZN said…
Hahaha!:)
Tahniah utk dua dua kakak! :)
- zuriey - said…
wah dua2 hadiah best..tahniah
mummymer said…
congrats Ayu... dua dua dapat color pink comey.. !! berjamaah ni
Mama Zharfan said…
Entry yg cute...i like 10000x ♡♥
Ezna said…
Comey je entry ni.....love pink!!

Popular Posts