Monday, May 20, 2013

Prize Giving Petronas - RM8888 dan Ipad Mini Winners!

Sebenar-benar-benar-benarnya
Dan sebenar-benar-benarnya
Saya terlampau teruja bila dapat tahu saya terpilih sebagai salah pemenang untuk peraduan di Petronas. Siyes, bukan sebab hadiahnya iaitu sebuah Ipad Mini...

Memang rasa bertuah sangat...
Ianya pure based "lucky draw"...
Sebab hantar dalam 3-4 entries jer...
Dan yang paling penting pertama kali dalam sejarah hidup menang under Petronas :)

Syukur... Syukur
Kalau ikutkan kat mana2 contest kita boleh bersaing hebat untuk dapatkan Ipad Mini...
Tapi sebab organizer-nya Petronas...
Rasa terpilih... sangat... sangat bersyukur :)

Prize Giving Hari Jumaat kul 8:00 malam kat Solaris Serdang...
Seb baek saya baca e-mail jemputan betul2...
Mula2 duk fikir---solaris dutamas ke?
Serdang jauh perginya...
Seb baik tak sesat :p
Sampai2 dah ramai winners dah tiba...
Kalut juga nak cari tempat duduk...
Kipas yang  besar ni memang betul menarik perhatian saya...
Tak pernah tengok kipas sebesar ini, hik hik...
Mode jakun saya kat situ :p
Sedap sungguh suara mamat yang menyanyi kat pentas ni...
Saper ntah nama dier...
Tapi rasanya die bukanlah artis yang selalu kuar tv...
Nampak gemok dehhhh
Pinjam baju mak, sebab tak sempat balik umah...
Sarung jer baju paling menyerlah mak eden...
Gila hebat, nama die Rabiatul... rasanya die ni keja ngan gomen...
Hahahahah.. .Mana me tahu? "Biarlah rahsiakan..." hahaha
Pemenang RM8888...
Murah rezeki cik Puan...
Saya telah bersalam2 secara berlebihan ngan Cik Puan ni untuk dapatkan energi aura kemenangan, kih kih...
Ni antara pemenang untuk Central 1 dan Central 2...
Rasanya untuk bahagian utara, selatan... depa buat time lain kot...
Ramaikan winners dier? :) :)
Ada kejutan besday kek untuk salah seorang Big Boss kat situ...
Suwitt betul tengok bonding sesama geng Petronas ni
Jumpa my idola, Yus Eda yang hubbynya antara pemenang Ipad Mini...
Sakan kitaorang berborak walaupun memasing kalut dengan anak...
Best sangat!!! Tak puas borak ngan Yus...
Harap2 lepas ni ada rezeki jumpa Yus lagi :)
 
Saya menang dari stesen minyak Encik/Dato/Tuan Haji ni... (errk)
Tapi rasa sangat dihargai, bila tuan punya stesen minyak approach saya secara personal ajak 
bergambar. "Puan Ayu merupakan pemenang dari stesen minyak saya, boleh  kita bergambar?"
Kalau encik ni cakap "Erkk saya peminat Puan Ayu"... terus saya melompat bintang kat situ! Wakakakakakakaka :) :) :)
My new Ipad Mini...
Yeahhhhhhhh!!!
Tak tahu nak let go ke tak...
Ada satu lagi Ipad yang dulu2 masih elok dalam kotak...
Hmmmm... tapi anak saya ramai...
So, semuanya boleh dipakai :)

7 comments:

Wan Amira said...

best nyer Ayu!! i segala mala stesen minyak kat malaysia ni tak pernah menang pun hehe. congrats

Rina said...

KAk Ayu memang btl2 lucky nie..congrate yer..

mamaRIFQY said...

eh eh...nak letgoo ke kak ??? seriuss?? hehehe...interested lakk..brape kak??

Sweetmama said...

wah syoknye selalu bertuah..
Tahniah..

Nad MamaZN said...

Tahniah sis!

Mama Zharfan said...

congrats!!! siyes sgt lucky!!!!!!!!!!

Rizky Aswan said...

Ipad mini murah je laa skrg.. RM999 pun dh ade.. Nak tnye.. Petronas bagi ipad jenis mne? Ipad wifi atau ipad wifi + 3g? Dan bpe gb?