Wednesday, May 15, 2013

Promosi Hebat Di Burger King! Hershey's Pie 3 Hengget Ajor!!!!--Hapdet latest!

Tiga ringgit sahaja! Kalau ikut harga asal RM5.95 OMG!
Dan promosi ini hanya berjalan selama 3 hari sahaja...
I repeat 3 hari sahaja... sahaja... sahaja...
Dari tarikh 14th to 16th May 2013
Dan ianya hanyalah untuk 1 pembeliaan untuk 1 pelanggan sahaja...
Selagi stok masih ada ya...
Marilah merasai keenakan keranggupan"chocolate crust" bersama"filling" krim coklat dan coklat chip Hershey's yang sebenar

Bagaimana nak buat pembelian ini?
PENTING: Buka Page Facebook Burger King’s 
(https/::www.facebook.com:bkmalaysia )
Kemudian Like page Burger King  tersebut. Cetak voucher dari page tersebut. Dan seterusnya boleh membuat pembeliaan di kaunter Burger King's. Ahem ahem, uolllllllllls berita terkini lagi sensasi... tak payah print tapi hanya pergi kat kaunter Burger King's senyum semanis habis, terus jer order! Kemudian boleh makan dengan gembira :)

Tertakluk kepada terma dan syarat:
Promosi ini hanya untuk Semenanjung Malaysia kecuali BK Genting/BK SKLIA
At Burger King, you can always Have It Your Way!

6 comments:

Mama Zharfan said...

good deal!!

Wan Amira said...

dapat komisyen yerk dari burger king :p

Ezna said...

dapat mira....hehehehe :-) Jom Burger King Jom!!!!

mama_umar_maryam said...

oh patutlahh..same je dgn n3 ezna,hihihi

Nana said...

Ala rugi nye sini xde bk

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

rugi tak beli smlm huwaaa