Bila Blogger Tunjuk Skil Masak dan Terglamer Kejap Dalam Majalah :)

16 blogger bersama 31 pilihan resepi...
Wawawawawa...
Senyum2 ya saya masa belek Majalah Jelita keluaran terkini pagi ni...
Aiks... muka ada kat sisipan kecik kat majalah tu...
Suker gaklah...
Paling bermakna kat situ kebanyakan blogger yang terpilih merupakan rakan blogger yang saya kenal sesangat!! Woot woot
Buku die comey sangat..
Dan ianya berkualiti, kecil dan kompak.

Jom skodeng antara blogger yang saya kenal rapat yang mana resepi dowang ada gak kat dalam ni.
Ida Rahayu, panggil Ayu gak...
Die ni memang terror memasak :)
Saper2 nak tempah kek boleh terjah blog die ya.
 Amy a.k.a mama tisya yang persis model...
Amy ni pun rajin share resepi jenis step by step guided-nya cara.
 Falihin, nak nangis tengok resepi die ni...
Giler hebat buat kek ada rasa tomato Leggo's rasanya...
Memang penampilan resepi fusion kelihatan sangat sedap jika dilihat pada gambarnya.
Ahem, Falilhin ni rajin join contest masak2 :)
 Kak Lily yang sempoi...
Masakan Kak Lily memang biasanya simple tapi tetap menarik...
Sheeda yang gorjes...
Selalu menang contest cik kak ni...
Antara kawan yang kenal rapat kat FB:)
Zeti anak 2 orang...
Terror masak dan kuat shopping barang on-line hahahaha...
 Yati sawanila... wanita yang serba-boleh
Pandai menjahit, pandai memasak.
Terjah blog beliau kalau nak tengok resepi2 yang menarik...
Ahem, saya suka resepi lompat tikam :)
 Kitorang panggil die Nad...
Rajin update perkembangan harian hidup beliau dan keluarga...
Rajin masak gak die ni, hehehe.

Dan yang paling tension tengok...
 Minah ni
******
*****
****
***
**
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Saper ntah?
Hahahahahahahha
hahahahahhahaha

Kantoi tang suka mengunjungi pusat membeli-belah, kunjung jer pun tak membeli sesangat, bauahahah ----- > statement tak leh pakai  :p

Ok uolls, siyes silalah mendapatkan Majalah Jelita di pasaran ya...
Boleh try resepi2 yang kitaorang share menggunakan produk LEGGO'S dan KARA. Saya memang menggunakan produk2 ini dalam kebanyakan masakan di rumah, sebab ianya akan memberikan rasa masakan sebenar dalam hidangan yang disediakan. Ecececece :)

Comments

zety said…
beshkann..dh mcm perhimpunan kwn2 blogger plak dlm mag tu ;p (pedulikan resepiku yg tahpaper )
mama tisya said…
ayat last tu tkleh tahan...tp bila bc biodata klakar kn..hehehe..update masak step bye step sennag utk diri sdiri kdg2 lupa ..almaklum ler masak bkn slalu:-p
umi alya said…
nampak gaya akak kena beli majalah n cuba rezepi2nya
Nad MamaZN said…
Betul..happy sbb ramai yg kenal hikhik :)
Mintak autograp...
Pewitt