Friday, July 19, 2013

Sekian Lama Kegersangan, Akhirnya...

Ni bukan gersang malam Jumaat...
Buahahahahha...
Ya arrr bulan pose...
*Tepuk-tepuk kepala dengan tangan.

Lama dah saya tak hapdet citer hadiah, sebab satu ketika sudah lama saya tak menerima hadiah.
Gersang weh tak menang apa2...
Tapi masuknya bulan ramadhan, hari pertama puasa...
Ada juga rezeki yang masuk...
Syukur...

So cikedaut hadiah2 yang saya dapat lately ni...
 Tiket ini sangat BESHHH...
Sebab apa jenis movie taraf imax, businee class leh tengok :)
Dapat dr blogging!!
 Dari blogging gak...
Yeah untuk saya yang selalu tertekan dengan urusan harian...
Buku citer yeyeyeyeyye!!!
Dari laman web era atau pun sinar, tak sure lak...
IFTAR percuma di Renaissance Hotel untuk dua orang. Ok, senyum tak perlu kata apa2.
Seprise......... Mesin basuh baruku...
Contest mana ntah... Hik hik hik...
Menang GP atas nama adik.
Voucher XIXILI nilaian RM200 dari Pearl Magazine...
Barangan starbucks + voucher bernilai RM100 dr FB Starbucks
Poh Kong voucher nilaian RM888...
Tak tahu bila sempat nak gi shopping barangan kemas :)
Redeem kat Morinaga website :)
Contest blog sempena Sofia the First.
Postnatal care set dari Nestle FB bernilai RM360.
TV LED Sony 40'' menang dr Olay contest...

Alhamdulillah :)
Moga kita semua terus dimurahkan rezeki lagi, amin...

12 comments:

mummymer said...

hadiah semua tu nak dekat rm5k tu (ke lebih?).. tahniah Ayu..

ibuemir

Ezna said...

Mira....tak leh challenge Cik Ayu kita ni. Sekali list panjang daaa......i jugak kemarau ni :-( Bila la nak dapat pelangi...

Dyat said...

Hebatnyaaaa PUAN Jelita ni......sekali Tsunami hadiah tu.........

Mama Zharfan said...

congratsssss dh banjir hadiah tu hehe

Devi da Lil' DeviL said...

seronoknyerrrr ..hadiah washing machine, tv..grats ayu!

sohoque said...

waaah. byknya hadiah!!! untung laaaa

yanty manis said...

bestnyer.. byk hadiah..

ummie_mirahaziq said...

Tahniah sis...

Syima Emi said...

tahniah kak ayu.. kemarau pon sekali dtg, semua yg best kaw2 especially washing machine tu.. bila la nak menang washing machine gakkk hehehe..

yOn nOy said...

Gersang2 pun, sekali datang semua best2...
murah rezeki akak kan...
apa petua? share la tips sikit..
panduan mengisi borang ke?
panduan pos borang ke?
ihik....

Sunshine Kelly said...

wow! congrats menang banyak :)

aimi said...

Tahniah... Hebatnya... Pjg list hadiah :)