Tuesday, July 9, 2013

Sesi Gather2 Di Besday Emir Anak MIra ---> Tajuk tak sesuai buat tajuk novel, kahkah

Jemputan dari Mira untuk menghadiri besday party anak beliau memang saya tak lepaskan...
Sebabnya... Dah lama kami tak melepak bersama.. .errk cam lah selalu leh lepak, kih kih. Suzi, Ezna dan Mira... Tapi Suzz tak dapat join, beliau dan famili memang dah ada program lain.
Tengok kek ni memang membuatkan saya kagum...
Kagum dengan kegigihan Mira mem-baking cake ini dan mendeko sekali ya. Katanya nak buat Iron Man. Tapi terjadinya one boy, one girl duk swimming... Demi kasihnya seorang ibu terhadap anaknya, akhirnya berjaya menyiapkan kek buat putera tercinta.
Yang besh sebab buat kat Jungle Gym...
Memang tempat anak2 untuk sakan main. Macam2 aktiviti dowang boleh buat di sini.
Dan mak pak leh gossip kat luar sambil minum kopi, errk masa di hari kejadian saya bantai minum bergelas2 air oren :P
Keriangan tergambar di wajah putera kesayangan Mira.
Nampak begitu seronok dengan kehadiran teman2 sebaya...
Beramai-ramai menyanyikan lagu panjangkan usia...
Lilin ditiup, upacara memotong kek bermula...
Ada games untuk kanak-kanak...
Cam biasa kalah... kalau menang tu cam luar biasa lah pulok, huhuhu.
Yang paling tak tahan tu...
My kids memang melenjan main lompat terbalik gini...
Menjerit saya, kalau terpatah tengkuk... enggak boleh disambungkan semula!
Buat2 pitam 2 saat... Urut dada...

Gambar sesi menjemah bersama BFF takdela pulok, sebab BZ bercakap! Hahahaha
Apapun buat Emir "Happy Belated Besday Ya"

3 comments:

anak Wan Salleh said...

whoaaaa.. harap2 photographer i sempat ambik gambar anak u buat cam gitu.. berderau darah i tengok huhu..

Ezna said...

anaqi ni memang berani lepas tu selamba pulak tu.

Mama Zharfan said...

i missed this gathering... :( bz bebenor every weekend