Monday, August 26, 2013

Pize Giving Ceremony : Beli, Menang dan Terbang Bersama BHP

 Antara contest yang sertai hanya berbekalkan 1 entri..
Namapun LUCKY DRAW, so saya memang join dengan harapa "moga ada rezeki", kah kah...
Lagipun saya memang selalu guna BHP...
Especially bila reload celcom, memanjang jer terjah BHP sebab dowang selalu kasi banyak promosi :)
 PG start kul 10.30 pagi..
Sampai2 terus mentadarah dulu..
Lapar der, pagi2 basuh segala baju dan kasut anak..
Breakfast pun tak dan :p
 Untuk semua pemenang ada game yang kitar putar dan menang.
Kalau memang nasib baik, leh menang smarttag (tu hadiah paling mahal)
 Marketing Manager yang sangat happening....
Suker saya tengok gelagat beliau--sangat fasih berbahasa melayu!

Ada penyampaian hadiah untuk bulanan,
Dan grand prize winner...
Dan saya antara pemenang utama!
Alhamdulillah, dapat no.2
Saya pemenang bulanan untuk bulan Mei rasanya (saya dah datang masa PG bulanan dulu)
Saya menang cash 1K, nilaian RM100 Touch n Go dan Patung Doraemon yang besaq!!

 Grand Prize utama..
Dari Teluk Intan..
Pakej melancong untk 2 orang ke Taiwan, cash RM1500 dan Touch n Go RM100
 Pemenang hadiah utama bersama orang kuat BHP dan penaja...
Gambar dengan semua winners!!!!!!!!!!!

TQ BHP :)

7 comments:

amiey lee said...

Wahhhh bestttt nye kak.... mnta2 melekattt aura akak kat kita smlam hehehehehehehe thanks ye kak..kita ada buat entry pasal tanamera tapi buat entry guna tepon..tak pandqi buat backlinks ke blog akak..nnti kalau smpat kta edit semula heee

Devi da Lil' DeviL said...

wah syoknyerr..menang cashhhhh . tahniah!

Salma Tayo said...

tahniah menang lagi.murah rezeki..

ummie_mirahaziq said...

wah bestnyer....dh la saya ni peminat doraemon...hu..hu..tahniah sis

Mama Zharfan said...

congrats! u are soo lucky!!

zety said...

congr8s!! bertuah!rejeki!!

cre8tone said...

Congratulations!~