Tuesday, September 10, 2013

Harian Metro Hari Ini...

Saya tak tahu nak story apa :)
Cuma bila bukak2 paper HM...
Perghhhhhhhhhhhhh... 2 KM dah nampak muka... hahahahah

Kalau nak tahu suka duka saya dalam bercontest...
Yang indah2... yang pahit2...
Bolehlah baca...

Apapun moga citer saya menjadi inspirasi kalian semua...
Dan saya bukanlah hebat mana pun...
Bilisan ajor!!!!

Percayalah ramai yang jauuuuuuuuuuuuuuh lagi hebat dari saya...
Moga dengan kita bersungguh berusaha...
Tanpa putus asa...
Ganjarannya akan ada :)

Take care uollllllllllllllllls... anak den periksa hari ni :)

12 comments:

mama tisya said...

hebat ayu..umh penuh adiah...tahniah

Ezna said...

chow bedah :-) Tahniah Ayu. Nanti me nak gi umah u tu tumpang gym sejam dua...hik hik hik :-)

Nad MamaZN said...

Hebat! Sumber inspirasi :)))

Mama Zharfan said...

i'm thankful and proud to be one of ur BFFs :)

Lin Azlina said...

sumber inspirasi :)
xrugi bercontest ni kan kak... tahniah....

Devi da Lil' DeviL said...

wahhh byk hadiah kat rumah..ayu..tabik spring sama u! :)

mummymer said...

i sentiasa salute u in bercontest.. seorang yang sangat rajin and dedicated

ibuemir

umi alya said...

ayu mmg rajin join.. patutpn menang

hazman aka species1980 said...

Memang boleh buat frame la artikel nie.... #Tampal kat notice board

Cik Aann said...

bestnyer..nk jugak join contest2
tapi xtau cmn cara..huhu

Panadol yang tak rosakkan buah pinggang

Salma Tayo said...

wah.bestnya muka masuk surat khabar.hihi

Goh LinLin said...

Glamer ! Congrats sah sudah jadi femes !