Friday, October 4, 2013

Palmers Mother's Day Photo Contest 2013

Asalnya... saya memang takleh pergi...
Sebabnya saya ada kursus...
Tapi bila tengok aturcara, penyampaian hadiah agak lewat petang...
So, ngam2 saya boleh nyelit juga terlibat dalam acara penyampaian hadiah kat situ.
Ada macam2 acara sebelum majlis penyampaian...
Banyaknya perkongsian ilmu tentang ibu yang sedang mengandung, hehehe.
Ada pertandingan buat smoothies...
Macam-macam ada...
Sampailah ke acara kemuncak...
Aloo kemuncaklah sangat kan? Hahahaha...
Majlis ini ya...
Pemenang conso...
Aunty ni selalu menang contest gambar...
3rd prize winner rasanya..
My comper frem Cma... ratu bergambar gak...
1st prize winner...
Ni la GP winner...
Lama gak saya borak2 ngan beliau...
Sangat merendah diri ok...
Gambar pemenang GP...
Unik dan asli, kan?
Hadiah saya...
Hahahaha, ni hadiah Cma... stok 5 tahun kot ni...
Banyak giler hadiahnya + kerusi urut 

Ni lak hadiah-hadiah saya...
Okla, iya idok?
Satu gambar + beli produk ngan voucher = Berbaloi...

La ni nak join contest kena jeling2 gak ngan En. Somi, yang agak2 munasabah jer boleh join... hehehehe

4 comments:

anak Wan Salleh said...

thanks sebab tolong ambikkan. Congrats Ayu

cre8tone said...

Congrats Ayu & Cma.......

Mama Zharfan said...

congrats. tq sbb tlg amik hadiah :)

Aju Mohit said...

saya pun ada diwaktu event ni tp bukan sbg winner tp blogger jemputan, tingin nak laga2 pipi ambil berkat menang contest ;)