Tuesday, November 26, 2013

Hadiah Pengubat Sepi... Chewahhh

Rasa cam berhantu jer bulan November ni...
Tak pernah saya rasa hidup saya sesibuk dan sesesesetress macam bulan ni...
Dengan pelbagai dugaan menimpa...
Ada kes menganiaya saya jugak...
Memang sebak sangat masa tu...
Bukan sekali berlaku...
2-3 kali...
Tapi saya malas nak story...
Selagi perkataan "BERTABAHLAH" tu boleh disuarakan...
Saya akur jer dengan ketentuan yang diberikan...
Tapi dalam banyak perkara sedih...
Ada juga berita yang gembira...
Lagi manis apabila KEJAYAAN menjadi pendorong kepada anak-anak yang lain untuk terus berjaya...
InsyaAllah ada kelapangan saya akan kongsikan :)

Oh ya...
Saya dalam mood nak bercuti :)
Cuti satu famili...
Salah satu cara untuk menghargai diri atas susah payah melalui pelbagai dugaan...

OK... dah merepeks pulak...
Saja nak hapdet hadiah/goodies yang sempat diambil dalam 2 minggu ni...

Cikedaut!
Group diskusi bersama team Cosmopolitan, dapat goodies worth RM100
Parti Eh! Saya tak join tapi member baik hati lagi gorjes Mak Cik Dyana Segodeng tolong amikkan, ngeeeeeee
Grup diskusi bersama Team Vanish, dapat produk syarikat mereka RM100.
Tapi rasanya cam lebih nilaian tu :)
Juga dari Grup diskusi Varnish, dapat voucher TESCO RM100.
Jawab dan menang soalan Spices Routes kat FB, dapat hamper RM200.
Best giler dapat stok kicap dan rempah, heheheheh
Ni lah hadiah GP yang saya duk kecoh kat FB, hahahahaha
Tak tahu menang apa... sekali amik dapat barangan dalam RM600 lebeh dari Fisher Price...
Amani memang dah booking hadiah tu dier punaya :)
Ni pun dari FB... camne ntah dapatnya...
Hahahaha, lupa dah!
Dari majalah RAPI, mahal gak harga kasut ni dalam RM200 lebeh giteww.
Voucher RM100 dari Leisure mall...
Yang best takde TnC, pelik2 dan boleh beli kat mana outlet LM.
Hamper Knorr RM100 dan cash 1K... syukran :)
Emas senonit dari Hana Gold, menang dari FB.
Dari Mamee FB, contest sempena hari Merdeka.
Dari Famous Amos, amik gambar jer...
Lepas tu menang dapat key chain cute dan cookies...
Best, sebab tak bermodal pun :)

So, memang lately saya join contest dari FB jer hahahaha
Memang takde modal yang dikeluarkan...
Cuma kena rajin jawab soalan, amik gambar dll.

Atas kekangan masa nak mencari POP kat kedai2, menyebabkan saya lebih berminat 
join mana yang on9 jer... seronok jugak, kan? :) Bila ada hasil...

Ok, uoolls selamat bercuti (cam cakap kat diri sendirik jaaa).

3 comments:

Mama Zharfan said...

congratssss ayu :)

Airis Arissa said...

Tahniah!!! Best dpt hadiah tanpa kuar modal. Modal rajin + pikiran je :)

anak Wan Salleh said...

ayuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... suke tengok hadiah hadik makcik :D congrats!! kite suke cash