Tuesday, December 17, 2013

Entri Peram Sekian Lama : Eksplorasi Court Mammoth Bersama Anjung Seri

Cam biasa di akhir2 tahun, penyakit M tu datang balik. Malas yang teramat...semua perkara pun malas nak buat. Benda yang suka dibuat pun jadi malas nak dibuat. Tapi tang bab makan on time memang tak malas, itu memang on time.

Dipendekkan citer, ni ada satu event ai joint...lama udah...gambar dah lama masuk dalam dfraf. Hari ni baru rasa nak upkan post ni. Alasan yang perlu diulang sebab ai malas nak hapdet, hahahahaha...
Ekceli tahu pasal event ni pun sebab member kaki event yang update lepas tu masing2 beria suh join. Sebab dah kenal ngan PIC Jelita so memang terus call direct, cakap nak join. Yang baguihnya beria nak join- tentatif dan eksplorasi pasal apa pun ai tak tahu. Gitewwww punya main belasah jaaa..

Sangat santai uolls eksplorasi ni. Ala2 kalau malas nak cari jawapan leh kawtin ngan member nak tiru jawapan, hahahahah..Tapi pemilihan pemenang berdasarkan deskripsi paling baik tentang majalah anjung seri.
Walaupun ai main beria tapi tetap kalah. Takde rezeki. Tapi ai still hepi sebab kawan baik ai menang...Shirin the luckiest.....Mahal kot sofa yang Shirin menang rege 6k lebeh. So sekarang tengah tunggu Shirin jemput kitaorang datang umah untuk merasai sofa yang baru dimenanginya.
Peserta yang kalah bersama pemenang utama dan penganjur. Giler statement sentap, buahahahhaha...

Apapun we all sangat hepi...balik tak tangan kosong dapat voucher 100 hengget + goodies + makan petang yang sangat meriah...

pssst: Menunggu dengan sabar jemputan ke rumah Shirin, hahahahah

2 comments: