Wednesday, January 15, 2014

Demam Bola Dah Nak Bermula...

Gigih last weekend gi cari kasut futsal Anaqi...
Gara-gara Anaqi nak join team futsal kat sekolah...
Dedet dier yang BZ dengan projek kilang pun bekejar balik semata2 nak gi carik kasut Anaqi...
Last2 kitaorang terjah Sport Centre kat One Utama...
Banyak betul kasut berkaitan bola...
Ari tu dah belikan boot dua beradik kat Al-Ehsan...
Kali ni nak kasut utk main indoor pulak...
Kasut saiz budak pun dah mahal sekarang--lap air mata...
Dan semalamnya beria carik jersi...
Semata-mata nak main bola kat padang sekangkang kera...
Hentam saja di Taman Rimba Kiara walaupun baru lepas hujan...
Yang lagi sangat beria... Main 3 orang jer...
My Amani pemain simpanan... 
Dedet lah jurulatih yang tak berkelayakan...
My Yana malas nak layan sebab awal2 lagi diorang bagi job khas...
"Bancuh air di tepi padang"... Hahahaha...
Saya lak, lagi best layan tilam kat umah petang-petang... Hahhahahahaha

3 comments:

Shark Kay said...

comeynyer yg pakai jersi chelsea tu kak..
satu team ngan shark kalu cmnie..
hehe.

Mohd Roshaidi said...

comel je si amani nih...kuat membuli rupa2nya anak2 lelaki ya...sekali yana tunjuk skill dia main bola,melopong adik2 dia... :)

Mama Zharfan said...

tomeyyy