Monday, January 6, 2014

Hi5 House Party!!!

Lama dulu di akhir bulan Disember 2013, saya dan anak2 dapat jemputan untuk menyertai Parti Hi-5 kat KLPAC. Walaupun saya takdelah minat sangat dengan grup remaja ni tapi disebabkan my Amani layan jugak lagu2 Hi-5 ni, so keterpaksalrela saya follow jer...
Sophia and the geng menyambut saya di situ. Comel jaa Sophia ni...maintain mudo...

Ni memang konsert mini Hi-5...
Banyaknya lagu2 popular mereka yang dipersembahkan, bagi pengikut kumpulan ni pasti sudah hafal lagu2 yang dinyanyikan. Yang bestnya kumpulan ni menyanyi sambil beraksi. Sambil-sambil tu mereka akan berinteraksi dengan anak kita kat bawah pentas. Ramai juga yang follow apa yang dowang buat. Jadi dinasourla, nagala....

So meh layan gambar2...





Saya balik awal, sebabnya anak saya yang lain sudah stress hahahhaha...
Kesian gak my Amani, sebab die betul2 enjoy dengan show Hi-5...
Tapi bila tengok semua abang dan kakak die pakat ajak balik...my Amani akur jerlah...
Walaupun muka tu tak puas hati....

Takpe2...kebetulan dapat CD lagu Hi-5 dari Sophia, so Amani bolehlah layan lagu yang dier suka kat umah....adoihai lah anak....

3 comments:

anak Wan Salleh said...

nak jumpe u pun tak sempat..

kitepunye said...

Mmg bestkan kam

Mama Zharfan said...

comel pic amani yg last tu :) nampak mcm budak besar dh :)