Tuesday, February 25, 2014

Majlis Penyampaian HAdiah Untuk Peraduan Fotile, Dulux dan Joven ~ Fuhhhh

Hakak memang malas sesangat sekarang ni kot...
Keroje opis tu bersusun nak diperabihkan...
Borang contest lagilah...cam haram jer nak disentuh..--> HARAM kata ko!
Hahahahahahhaha
Cam nampak ada jer kan kat FB...
So sebenar2nya ai log in ajer ya...
Lepas tu memang diri tu kelibat merata-rata...
Mengejar dateline tugasan kerja...

Lepas tu bila kengkawan comper duk BZ hapdet menang itu ini...
Mulalah rasa nak lap air mata...
hahahahahah..
Ada sedikit sesalan tak sempat join itu ini segala mak nenek peraduan...

Tapi bila Encik Somi inform die dapat emel kena hadiri majlis penyampaian hadiah...
Ai memang dah hepi...walaupun takat saguhati jer..
Kemaruk sesangat nak pergi majlis PG...
Walaupun nama sendiri tak menang, nama laki pun jadilah....
Hadiahmu hadiahku jua....kannnnnnnnnnn
 Event start kul 2....
Cam biasa 2.30 baru ai tunjuk muka...ngeeeeeeee

Sampai2 jer majlis terus start..
Ai terasa cam tetamu VIP seketika, kah kah kah
KIta mulakan dengan majlis Penyampaian Hadiah Pemenang Dulux.
Name Encik Somi antara yang terawal dipanggil..
Kategori saguhatikan, hahahah
So awallah kena panggil....
My Anaqi wakilkan amik hadiah... 
Jadilah 5 tin cat Dulux (value 500 lebih)...saper nak kasi kan free cat berkualiti gini...

Ini adalah pemenang utama bagi peraduan Dulux ini...
Mak jeles noks....25K value hadiah..
Rezeki sungguh!! Tahniah Encik berbaju batik...

 Dan  barisan pemenang saguhati + hadiah utama...

Kendian penyampaian hadiah untuk Peraduan Joven..
Kalau tak silap kena hantar cerita dan gambar raya..
Ramai gak kengkawan saya menang...
Ni My Yana tolong amikkan my BFF punya hadiah...Dr Suzz....

Peraduan ni agak sengit....
Ramai yang mempertaruhkan cerita yang menarik + gambar2 yang cantek..
Naik pitam pihak juri nak memilihnya...
Dah terpilih tu memang kategori hebat sangat tu!!!


Dan saya wakilkan Dyana Segodeng untuk hadiah saguhati Peraduan Kumpul dan Menang Bersama Fotile. Dapat hub yang bernilai RM1330...
Hadiah utama lagi best, beriban2 jugak nilaian hadiah yang dimenangi.
OK, saya gigih sertai peraduan ni...
Tapi KALAH dengan JAYAnya...
Ni tolong amikkan nak sedut aura kemenangan mereka yang berjaya, hahahaha
*Dasar psiko kan.....

Tapikan....
 Kagum, taksub..berpeluh saya melihat entri2 para peserta...
 Kreatif, inovatif dan bombastik!!!
Memang patut menanglah, dengan hasil kekreatifan + jawapan yang betul + cerita/slogan yang mantap

Sesi menayang hadiah yang saya tolong amikkan...
Ahaks.

Sempat bertemu beberapa otai dalam bidang kerjaya kontest mengontest..
Selain dari mengumpat pasal diri memasing...
Sempat gak merakam2 detik2 indah (chewah)..
Kunun2 entah bilalah dapat gather bersama balikkan...
Terutamanya saya ler...
Yang dah sendu dalam kerjaya yang semakin mendapat perhatian ini...

Ok...tu jer..

Akhir kata rajin2ler beli Majalah Jelita dan Anjung Seri..
Banyak info menarik dan peraduan boleh disertai...

Chow bedah!!!!!!!!!
Wa nak gi cat umah :p

No comments: