Monday, April 21, 2014

My Baby My Pride!

Waduh...
Waduh...
Ai like 44 kali dengan tema Peraduan J&J ni...
"My Baby. My Pride"--> very the meaningful...
Kebetulan ada road show dari J&J sempena dengan Peraduan yang dianjurkan...
So, saya dan anak2 dijemput sama-sama menyertai roadshow yang diadakan di One Utama Sabtu lepas...
Meriah uollls... Ada macam-macam aktiviti...
Terutama buat anak2 kecil...
Dengan gelagat pengacara yang bersahaja...
Benar-benar memeriahkan suasana...
Uiks... Saya dan Amani ada join aktviti atas stage...
Ala2 dress-up anak dan diri sendiri...
 Lepas kena buat aksi...
Joget lambak... yang takde konsep...
Wa belasah jaaa... Hahahahahahaha
Saya menari paling tak besh sebenarnya...
Tapi berkat sokongan kengkawan kat bawah pentas...
Dinobatkan jugaklah sebagai pemenang-->cakap dengan malu2 kucing... hahahah
Ada juga ya game utk para bapak2...
Siyes spoting abis dowang ni...
Laki saper eh... hahahahhahaha
Sominya Bai, Liyana dan Liz... ahem ahem...
Cengginilah bila blogger tu tarapnya mak-mak...
Dengan mana lensa yang nak tengok...
Dengan anak2 yang datang berkepit... hehehehe
Tudung ai pun kemek, huhuhu
Di road tour ni siapa yang ada berbelanja RM15 ke atas barangan bayi J&J... Boleh terus amik gambar di sini, oleh photo-g profesional lagi...
Turut ada sudut untuk menukar pampers...
 Harga barangan mandian bayi memang murah dan berbaloi!
Kat sini juga ada tempat aktiviti santai kanak-kanak...
Boleh main mewarna dan macam2 lagi...
Selain dari barangan J&J yang dijual...
Amik gambar pun percuma...
Penyertaan terus boleh dimasukkan dalam kotak...
Kalau ada rezeki, mungkin anak2 anda juga terpilih... salah seorang finalist... dan mungkin dinobatkan menjadi Juara untuk edisi tahun 2014 ini...

Ingat ya... Peraduan ini bermula dari 1 May 2014-30 Jun 2014...
Kena buat pembelian barangan J&J minima RM15 dalam satu resit. Boleh dihantar gambar anak dan resit samada secara pos, atau di mana-mana outlet terpilih ataupun menyertainya dengan upload gambar dan resit ke www.facebook.com/ilovejohnsonsbaby.com

Ada 3 kategori ya...
0-12 bulan
13-24 bulan
25-36 bulan

Yang beshnya bukan hanya tahun 2014 ni ada kategori baru, bahkan hadiah juga meningkat mencecah RM100,000. Dan para pemenang akan mendapat liputan yang luas di media-media tempatan. Kerlasss glamer anak uollls nanti, heheheh...

Waduhhh... melepas untuk my Amani menyertainya. Lebih beberapa bulan untuk kategori 25-36, huhu

30 pemenang akan disenarai pendek...
Dan 10 akan berentap di pertandingan akhir...

Uolls boleh hantar banyak penyertaan, no worries. Dan setiap penyertaan yang diterima pihak Johnson akan menderma RM1 ke Yayasan OrphanCare (sebuah pertubuhan bukan berasaskan keuntungan yang membantu bayi yang ditinggalkan dan anak yatim yang mencari rumah perlindungan dan penjagaan).
Kenalkan "My Baby My Pride"... "My Amani My Sweetie"

7 comments:

Ezna said...

interesting. Takde baby nak join..hehe

anak Wan Salleh said...

sama macam ezna. tak de baby nak join

Sherry said...

so cute, hehe..
check my instagram sherrgyo

for the video of stage performane that day on.. putting costumes hat etc.

namesherry.com

Mama Zharfan said...

comey amani ;)

Zuraida Rahim said...

Nak join... tapi umur anak dah sipi-sipi untuk kategori 25-36 bulan

Kylie wenn said...

nice performance on stage!~

zety said...

xsmpt nk singgah OU on that day..klu x blh jmpe