Finally, Kitaorang Terjah Juga Starlight Cinema

Dapat 7 tix ni... Adik gue kasi...
Duk bertangguh-tangguh sampailah ke hari akhir tayangan pada 21hb...
Kawtim ngan Dedet yang sedang beria tengok bola...
Bawa juga anak-anak ke sini...
Awal kami sampai... kul 6 lebih dah masuk :)
Tu pun dah ramai orang datang...
Haruslah ada gambar di sini kan :)
Banyak betul booth-booth makanan kat sini...
Yang bestnya kalau kita ada download aplikasi Samsung...
Ada banyak makanan dan minuman yang boleh diredeem...
Antara yang menarik minat saya... "CRAZY POTATO"... berjaya meredeemnya, hehehe
Pizza dan burger kaw kaw, antara yang HOT disini...
Tapi saya lagi gigih meredeem Gong Cha... sedap kot milk tea...
Ala-ala berpiknik di sini ya... Ada siap bawa tilam lagik...
Bantal peluk jangan cakap la... Ada juga bawa anak patung, kih kih
*Teringat mamat badan sasa duk baring sambil peluk teddy pink keler,ngeeee
Saya berjaya mengambil semua makanan dan minuman yang diberikan percuma...
Caranya dengan berkerjasama anak-beranak, hahahaha...
Ikutkan memang tak cukup...
Tapi just for fun... memeriahkan suasana..
Sebabnya saya dah siap tapau makanan banyak dari besday Emir :p
Selain ada makanan dan minuman percuma...
Ada juga kuiz yang boleh disertai...
Kendian ada pelancaran kereta Audi A3 Sedan terbaru... cun wooo
Ni lah tayangan movienya...
Cool, kan? Marathon 3 movie...
Tapi kitaorang bertahan tengok 2 movie jer...
Tu pun dah kul 1 pagi baru habis...
Sampai umah... Dedet ngan anak2 laki dier, lepas mandi leh siap gi layan bola kat kedai mamak. Germany Vs Ghana... isk...
Biarlah pun hari Sabtu malam Ahad, waa lagi syok layan tido depan TV dalam umah, kih kih.

Comments

estnyer.. tak pernah dengar pulak ada event ni :D

anak i suke main dengan anak u.. akid kot.. i rasa macam nak bawak emir sekolah adik beradik dengan anak-anak u laa :D
hahaha...


anak i pun enjoy masa kat besday party tu...

thanks for the "tapau thingy" heheheh
Mama Zharfan said…
fuyyo marathon 2 movie tu hehehh
Ezna said…
wahhhhh nampak menarik di bawah bulan purnama.

Popular Posts