Friday, June 20, 2014

Ligat Sungguh Anak-Anak Gue Bermain BOOMco

Ari tu my kids pernah dapat pergi survey pasal produk ni...
Sebab my kids kan peminat NERF tegar...
So dowang nak tahu lah peminat2 cilik NERF apa yang best tentang NERF...

Antara koleksi BOOMco...
Kecik2 dah pegi survey dapatlah token RM150 sorang, siap makan2 dapat mainan dan paling best dowang dah test permainan ni dulu ~ then bagi komen!
**Oh ya thanks to Ezz sebab yang rekomen kan anak2 ai hehehehe

Sabtu lepas...
Bila berpeluang ke OU...
Tengok permainan di pasaran...
Kitaorang test lagik main...

Layan jerlah gambar ya...
Anak2 memang suka permainan menembak ni...
Rasanya kalau dah besar sikit boleh join "paint ball" team ni...
Tapi dalam banyak2 gadget BOOMco
My kids prefer yang ini...
Katanya... kelajuan tembak agak lagi best berbanding set NERF yang besar...
Ayoyoyo... lepas tu buat muka kesian kat mak korunk ya suh belikan satu...
Kat umah tu dah ada 6 set NERF dari saiz S sampailah ke XXXL...
Maleh nak layan...
Nak suh beli gi kawtin ngan Dedet...
Mak hang tahu carik yang FOC jer... hahahahaha

No comments: