Monday, June 9, 2014

Wah Koleksi Jovian Mandagie Sudah Berada di JStore Shah Alam!

Ya arr, entri mengenai koleksi Jovian lagi!
Hari tu ai sempat cuci mata jer tengok koleksi JM diperagakan...
Cantek2... uollls....
Kemudian berpeluang menyaksikan sendiri koleksi yang diperagakan di Butik terbaru JM yang dibuka pada 6hb Jun 2014 di Seksyen 7 Shah Alam (berdekatan dengan bangunan Jakel, lagi mudah ianya betul2 di belakang Petronas dari jalan besar berhadapan UITM). Dapat jemputan haruslah kan tak dilepaskan!

Antara koleksi JM yang boleh didapati di JStore Shah Alam seperti gambar-gambar di bawah ya.
Peminat hitam, kelabu warna yang cantik diperagakan di majlis eksklusif terutama di malam hari. Gabungan warna emas di bahagian pinggang menaikkan lagi seri pemakai.
It goes well with natural colour! Sopan dan cantek :)
Mereka yang suka bergaya terutama bila bertandang di rumah saudara dan rakan taulan di hari raya!
Ada aksesori juga uollls... Harga memang sangat berpatutan...
Boleh mix match dengan pakaian yang dibeli di butik ini :)
Dan aksesori lagi...
Pelbagai rekaan dengan variasi warna diketengahkan...
Saiz untuk setiap rekaan didatangkan dalam kuantiti tidak banyak ya...
Siapa cepat dia dapat...
Antara koleksi yang menjadi "best seller" dari JM
Jubah ala2 gaun pun ada juga... range harga dalam RM200-RM500...
Bergantung kepada fabrik, rekaan, material dan aksesori ya...
Saya suka sangat tudung jenis half moon yang dijual di sini...
Lain daripada lain...
Ok saya ada membelinya satu (errk guna voucher, hehehe... TQ to IZA n JM)
Bagi peminat warna cerah... Mungkin koleksi ini menarik perhatian uolls.
Ai memang suka biru... This is one of my dream "baju raya". Will grab it one soon :)
Ada seprise kek buat JM sempena dengan hari kelahirannya!!!
So sweet this couple... Moga terus sukses dalam bisnes yang diusahakan, n bahagia ke jannah ya!"
Ai sempat juga borak2 JM kat sini. Selain daripada berkongsi tentang cita-cita dan harapan beliau tentang label pakaian yang diusahakan. I must say that "JM ni seorang yang sangat bekerja keras dan sentiasa ingin maju ke hadapan..."
With Nina, si cantek manis... Nice to meet u there...
Ai suka sangat blouse Nina tu, cantek, kan?
Ok kalau uolls berkenan boleh dapatkan dari JStore, ada dijual di sana juga!
Meriah raya tahun ni dengan bergaya dari kolesi JM!

5 comments:

Mama Zharfan said...

cantik banget!!

mama tisya said...

best la dpt p butik jovian

Ezna said...

cantiknya. harga ok x?

Norliza Nordin said...

wahhh cantekkknyee!

Sizzling Suzai said...

salam KAK !!! lolbaru lah terjumpa blog ni harr sbb dok google psl jstore ni hahahhahah la haii sabo je lah....smpai hati pg x ajak kite kan!!!