Tuesday, August 12, 2014

Berbelanja di Fabulous Mom Yang Marvelous!

Disebabkan tawaran aniberseri-seri Fabulous Mom kali ni "oi mai 10 hengget ajer"...
Saya memang tak lepaskan peluang untuk berbelanja sekali...
Agak2 berbaloi dan boleh restock barang anak, apa salahnya berbelanja sekali sekala.
Erkk macam ai selalu jer berbelanja... bukan sekali sekala..
Selalu berkala-kala ngehhhh
Ok... ai beli 3 item ni jaaa...
Ahaks bukan ini jaa... Ader lagi...
Cuma nak highlight kat sini, setiap satu item ni harganya satu RM10! Hohoho...
Ni B** menyusu... Material selesa dan lembut...
Harga asal RM39... so promosi sehelai RM19 :)
Yang RM10 sehelai tinggal tak banyak saiz...

Saya tak sure promosi aniberseri ni sampai bila...
Tapi banyak barangan dijual dengan harga berpatutan...
Ai beli yang mana perlu jaa...
Hahahahaha

Iklan kat sini jap...
Kalau ada plan nak buat akikah atau besday parti anak ke...
Uolls boleh beli tisu chantek2 macam kat atas atau pinggan kertas chomey dengan harga 80 sen setiap pek dan snow cap baby untuk my Ameer harganya sehengget jer uolls...
Oh ya, my laki beli kat Giant Shah Alam (berdekatan ngan stadium).
Ok, chalo bete!

2 comments:

Eyma Balkish said...

bestnya dapat shopping :)

Mama Zharfan said...

i teringin nak beli bra tu...