Wednesday, October 29, 2014

Libresse® The Hunt Berkemuncak Dengan Acara Penuh Misteri, Bersama Agen Adibah Noor dan Agen Fahrin Ahmad Wow Wee

Salam agen semua,
 


Dua Puluh Lapan Oktober, Dua Ribu Empat Belas menandakan satu peristiwa penting buat Libresse®, jenama global penjagaan kebersihan wanita keluaran SCA , dimana jenama ini memperkenalkan wajah baru dan ciri-ciri yang dipertingkatkan, melalui kempen sosial medianya iaitu, LIBRESSE® THE HUNT. Kempen ini dimeriahkan lagi dengan memperkenalkan dua produk terunggul baru - Libresse® Maxi Night Secure dan Libresse® Longer and Wider CurveFitTM Liner - yang memenuhi keperluan pengguna yang berbeza.



Diterajui oleh Adibah Noor dan Fahrin Ahmad, LIBRESSE® THE HUNT bermula pada 7 Oktober 2014 dengan siri iklan dan petunjuk di www.thehunt.my untuk membantu pengguna dan peserta ingin tahu bagaimana cara untuk mencari beg bimbit yang hilang. Dengan tema 'Perisikan', kempen ini berjalan selama tiga minggu berturut-turut di mana setiap minggu memberikan petunjuk berbeza untuk merungkai jawapan berbeza yang akhirnya membawa kepada penemuan isi kandungan beg bimbit.


Kempen ini mencapai kemuncaknya dengan acara permainan menyeronokkan yang dihoskan oleh Adibah Noor dan Fahrin Ahmad. Pemenang-pemenang LIBRESSE® THE HUNT berpeluang melakukan pelbagai aktiviti perisikan dengan kedua-dua selebriti terkenal ini, selain berpeluang membawa pulang hadiah-hadiah menarik. 

Cikedaut antara aktiviti-aktiviti perisikan yang dijalan oleh ai, hiks..

 Berbekalkan dengan gadget seorang perisik - spek mata untuk bergaya, haha, kanta mata untuk melihat dengan lebih jelas dan juga pen dan nota catatan bagi membantu merekod semua pencarian.

 Menyelesaikan semua agenda yang tersembunyi dalam semua permasalahan yang diberi..pehhh

Mencari jumlah perkataan Libresse di sini...
Misteri selesai...
Teruskan ke...


Meneka benda dalam kotak..
Ada 5 kotak misteri..
Rasa dan teka..
Berjaya!
Teruskan misi ketiga...


Main tembak2 hokeh..
Dengan pistol cenonot, hehehehe
 Agen Nani sedang menunjukkan gaya penembak seorang perisik..
Tembak jatuh nombor...so itu adalah nombor risikan bertuah..kalau bertuah ler :)


Selesai misi..
Kepantasan menyelesaikan misteri direkod..
Perisik bergambar kenangan..
Hahaha


Saat yang ditunggu telah tiba..
Kemunculan Agen Adibah Noor dan  Agen Fahrin Ahmad...
Dah rasa macam filem MIB versi Malaysia punya :p
Yang menjadi kejutan..
2 perisik terhebat diumumkan...
Fewwiit ..dan Nannie salah seorang darinya...
Persaingan terakhir untuk menguji siapa lebih hebat..
Cabarannya membina perkataan CONFIDENCE paling pantas!

Dan agen terbaik dinobatkan..
Masing-masing menerima ipad Air dan ipad mini...
Best wooooooooooooo
 Dan 8 agen terbaik juga menerima ipod sebagai tanda penghargaan..
Pelancaran produk LIBRESSE terbaru!!
Uolls jangan lupa cikedaut di pasaran tauuu...



Rangkaian terbaru ini boleh didapati di kebanyakan pasar raya, kedai serbaneka, farmasi, pasar mini dan kedai runcit di seluruh Malaysia. Rangkaian Libresse® Tanpa Haruman. dijual pada harga dari RM2.95 ke RM14.90 manakala rangkaian Mengawal Bau, Haruman Teh Hijau adalah di antara RM3.30 ke RM15.90.



Kesemua tuala wanita Libresse® direka khas mengikut bentuk tubuh badan berasaskan teknologi dipaten serta rekabentuk cap dagang Secure Fit dan Deep Flow Channels (DFC) yang dipertingkatkan. Kedua-dua ciri ini bergabung bagi menghasilkan konsep Libresse Kemas Selesa, Serapan Sempurna. Secure Fit, cap dagang berdaftar SCA Hygiene, menampilkan ciri-ciri lebar di bahagian depan supaya pad tersebut tetap pada kedudukannya, menirus di bahagian tengah mengikut potongan seluar dalam serta rekabentuk berbelah di belakang bersesuaian dengan kontur tubuh badan wanita. Selain itu, tuala wanita Libresse® senang dibasuh sebelum dibuang.
Ada ghupa Charlie Angels tak, hahahahaha
Tapi kali ni, berenam yang diketuai Madam Ruby (bos perisikan)

 


Untuk maklumat lanjut, sila layari www.libresse.com.my atau di Facebook http://www.facebook.com/LibresseMalaysia


Agen yang melaporkan;


4 comments:

- zuriey - said...

ada gak join contest dia kat fb tapi xmenang pun.. huhu

Mama Zharfan said...

bestnya yg menang ipad air tu..

Sherry said...

fun day, nice pics ;D

Miera Nadhirah Tan said...

bestnyer..... hehehe.. nice pictures