Monday, November 24, 2014

BerSPA di Rumah Bersama Loreal


Berpeluang merasai sendiri bagaimana kita boleh merasai pengalaman berSPA di rumah memang sangat mengujakan. Apatah lagi berpeluang menggunakan produk penjagaan rambut terbaru dari LOREAL iairu KERATIN SMOOTH 72H, yang mana memberi kelicinan salun sepanjang 72 jam lamanya. (gambar di atas)

Terdapat juga penjagaan siri rambut LOREAL yang lain yang boleh digunakan mengikut keperluan rambut  kita seperti Total Repair 5 (5 Permasalahan 1 Penyelesaian), Smooth-Intense (Rambut lembut, mudah diuru, Fail Repair 3X (Kuatkan rambut dari akarnya). Re-Nutrition (menyuburkan rambut kering) dan Color Vive serta Nutri Gloss Light (Khas rambut berwarna).

Banyak rupanya uollls, siri penjagaaan rambut LOREAL.. ini kerana LOREAL percaya "Rambut Yang Cantik Bermula Dengan Rawatan Luar Biasa" :)

Ok, saya diberikan bathrobe...
Auwww, memang kerlas uolls...
Kalau di rumah takde bathrobe, kain batik kita boleh jaa belasah pakai jugak kah kah


Since, nak menunggu dan mempelajari rawatan rambut perlu ikut giliran..
Meh kita bersihkan muka dulu..
See, lihat di meja tersedia pelbagai jenis krim rawatan muka mengikut kesesuaian kulit muka kita..

Sebelum muka diletakkan mask..
Kena cuci dulu uolls...
Ianya penting, kasi nyah itu semua kotoran2 debu hampagas di muka, hiks

Saya is so jakun, tengok mask jenis ini...
Sebab selalunya saya beli mask yang dah siap dalam peket..
Kira bukak dan terus pakai...

Tapi yang ini kena rendam dulu dengan krim muka pilihan kita...
Ok, saya pilih krim dalam siri whitening..
Sekejap jer, agak2 dah kembang sikit...

Kita akan boleh buka macam ni..

Sila tepek kat muka gorjes uolls...
Woot...cam mak lampir pun ada tiome ni...

See rakan menjemah sesama tampal muka, hahahaha
Sangat rileks dan santai uolls, ai like...

Muka penuh feel sebab ada orang cucikan rambut...
Bukan setakat dicuci diletakkan juga mask rambut uolls..
Dan kita kena pakai mask rambut itu dalam 10 minit...

Hmmm....antara produk rambut LOREAL disediakan untuk digunakan mengikut keperluan dan permasalahan rambut yang dialami ..


Segala jenis pengering rambut d sini..
Nak blowing?
Nak straightening?

Kemh keming semua boleh dilakukan...

Member in actin...Kak Lily....
Very the vogue lah ko kak, hahahaha

Ni hasilnya...kawan yang saya jumpa d sini...
Glowing abis kan...
Phewittt

Selesai berspa bagai...
Dowang main mekap2 depan cermin...
Saya main makan-makan sambil jeling-jeling...
Hahahahaha....


Partner in crime.....
Pehhhhh....memasing plan balik terus ajak laki gi dating, ahaks...


Siyes uolls....
Sangat mudah, selesa dan praktikal apabila kita dapat memanjakan diri sendiri seperti berada di SPA yang hakikatnya dilakukan rumah sendiri...

Memang thorbaeklah LOREAL New Keratin Smooth 72H
 ~

3 comments:

IeRA said...

salam perkenalan..

Bestnya!!

Mama Zharfan said...

beshnya!!!!!!!!!!!!

Merlyn Hasshim said...

skodeng jap tgk cmana nak buat "report"