Saturday, December 27, 2014

Perabihkan Voucher Seratus Hengget di Station Kopitiam

Memandang gambar dah ada dalam draf, ai up ajerlah kan..
mana tahu pada uolls yang sedang kehabisan idea nak makan apa so bolehlah terjah Station Kopitiam untuk mencuba hidangan di sana..
Yang menariknya mana-mana kopitiam hari ini tidak hanya menawarkan set roti bakar semata. Bahkan pelbagai menu yang menarik sebagai pelanggan kita boleh mencuba :)
Gegeh tau ke Station Kopitiam kat Sg Wang Plaza...
Sebab voucher yang dimenangi boleh redeem kat sini jer..
Sadis betul...
Tapi yang beshnya staff kat sini semua peramah2, so terubat sikit bila kena gi redeem voucher berbatu jauhnya..

Bersama my Ameer yang memang sangat excited bila dibawa berjalan-jalan...

My Anaqi die order western food pepagi. Memang kerlas ko nak. Lidah dan perut sepesen Robert Pattinson katanya..
Alasan lagi baik, nak makan western sebab nak diet..Erkk diet ler sangat...

Nasi goreng tomyam yang sodap giler. ni my Akid yang order.

Set bento Dedet punya..ada ikan salmon dan pelbagai lauk lagi...
Kat depan bento tu adalah nasi goreng Afiq punya...Nama nasik #kusudahlupa tapi rasanya ada sikit punyai ciri2 masakan Thai..

Mee hoon goreng tom yam sedap jugak, kena kot dengan selera teka ai..

Set tepayaki beef untuk My Yana..

Antara minuman yang menjadi pilihan..

Menikmati hidangan seisi keluarga...
My Amani pulak, die hanya order set roti bakar dan telur semata...

Memang air layer tea jer yang nampak kalau dah ada dalam menu...

Alhamdulillah rejeki makan bersama keluarga hasil menuai dari melibatkan diri dalam dunia compering :)

2 comments:

Mama Zharfan said...

lapar la plak hehehhe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

jauh pun ku redah
demi voucer yang nak tampat tempoh dah
haha