Tuesday, December 2, 2014

Soping Heaven Di PopLook, Zalora dan Lain-lain Dapat Pulangan Di RebateMeNow, Siyes Ohsemmm

Saper suka shopping..
Angkat keyboard tinggi-tinggi, hiks
Uolls shopping online memang terapi...
Lagi terapi dan berbaloi kalau dapat pulangan hasil dari membeli :)

Nak tahu caranya?
Mudah ajer uolls...
Mula-mula layari laman www.RebateMeNow.com
Daftarkan butiran uolls...
Nak mudah klik ajer di pautan facebook uolls :)


See see nampak ikon muka my Amani di situ :)
Sebab saya link terus ke FB ...

Ada banyak rupanya kedai laman maya yang boleh uolls terjah...
Antaranya...
 Nile, Poplook, PhatCulture dan Seqoci..

 PrettyChase, Kei Mag, Whitesoot, Zalora!!!!!!

 Su Estilo, Emcee Couture, ChiqFliq dan Say Fashion--> bagi peminat pelbagai baju rekaan yang bergaya...

 Reebonz, Tuesday Couture, Tudung2u, Showroom dan banyak lagiiiii uolls

Kaedahnya bila uolls shopping di kedai maya yang ada dalam senarai RebateMeNow, uools akan dapat rebate balik dari jumlah perbelanjaan..

 Contohnya...di Tudung2u ada menawarkan 13% cash back...

 Saya pun klik, kat pautan itu...

 Terus dibawa ke laman web ini...
Ok...on the set goooooooooo...
pilih...pilih..berminat klik ajer ..

See, hasil berbelanja di Tudung2u...
Rebate yang diperolehi oleh saya --->RM5.93
Uolls boleh keluarkan duit apabila jumlah duit dalam akaun RebateMeNow uools mencecah RM50 :)

Puas hati....
Lepas tu sambung shopping balik..
 
 
di Zalora..


dan Poplook...

Gegeh tau..
Shopping dengan harga diskaun, dapat rebate lagi...
Saper tak nak..

So, uolls jangan lupa layari www.RebateMeNow.com dan daftar...

Fuhhhh terapi!!

2 comments:

Merlyn Hasshim said...

kalau shopping kat poplook, mmg dpt store credit, so means kat sini dpt lagi ek? so double store credit ker?

AyuArjuna BiGoshh said...

lyn, ayu dah shoot soalan lyn kat rebatemenow :)