Monday, January 19, 2015

Hari Lahir Yang Di Rai

 My Anaqi besdaynya pada akhir bulan Disember dan My Yana pada awal bulan Januari, so bagi nak menjimatkan kos kita beli sebijik kek ajoo. Terus tulis dua nama dan nyanyi sama-sama. Dan my anaks 2 orang itu memang dah redho sifat jimat cermat mak pak dier hahahahahaha.

Ekceli, bukan sebab tak nak celebrate sesangat pun. Macam my Anaqi, die memang tak suka parti2 ni. Apatah lagi parti hari jadi, memang sejak kecil lagik die tak nak. Kalau dulu umur 4 tahun pun, masa besday nak belikan kek untuk bawa ke sekolah tadika pun memanjang bersungut tak nak kek sebab malu2 kengkawan nyanyi die kena tiup lilin.

Macam my Yana die nak kek tapi tak nak celebrate. So, beli kek amik syarat ada nama die pun dah puas hati.

Gitew.
 So, macam biasa yang paling excited nak makan kek ialah My Akid...
Sekarang ni dah ada geng baru My Ameer lak...
My Ameer ni sebenarnya pantang nampak makanan..
Nampak jaa makanan memang cam nak terkam ala2 nak telan sekali pinggan yang dihidangkan..

My Amani memang suka entre preme time gambo...
Lantakler hari bersejarah saper2 saja, muka die mesti ado...
Yang dirai takde gambor...
Muka adek beradik lain yang beria mesti bergambor..

Apapun..

Selamat hari lahir anak sulong~My Anaqi yang ke 13 tahun (biarpun tahun ni dah form 2)
Selamat hari lahir anak kedua ~ My Yana yang ke 12 tahun..

Peningkatan usia anaks..
Peningkatan usia mak pak...

Asisshhh..
Cepatnya masa berlalu...huhu

2 comments:

Mama Zharfan said...

epi besday dear anaqi & yana
cutenya ameer & amani ;)

Wan Amira Wan Salleh said...

Hepi besday anaqi n yana. Semoga menjadi anak yg soleh dan solehah..