Thursday, March 26, 2015

Meningkatkan Keyakinan Diri Dengan Assez Slymm

Kotak merah saga,
Berisi suplemen berharga,
Sesuai buat lelaki mahupun wanita,
Untuk diri tampil sempurna.

Menerusi beberapa tekstimoni dari pengguna ASSEZ SLYMM ini, secara kesimpulan produk ini mampu :-

✔ Mencairkan lemak dengan cepat dan selamat. Tidak ada kesan sampinga ...

✔ Bertindak sebagai ‘carb blocker’ – Menghalang serapan karbohidrat berlebihan yang menyebabkan obes...

✔ Memberikan rasa kenyang...(ramai yang pengguna bersetuju dengan statement ni uolls)

✔ Mengeluarkan sisa toksik dalam badan untuk mempercepat proses turun berat badan...



 Ada dalam 20 sachet dengan kandungan 30 gram setiap satu...

Saya bancuhkan dengan air panas (tidak terlalu sangat panas)...So, saya nampak tekstur Assez Slymm seakan nestum. Paling penting baunya, oh mai..wangi sesangattttt. Kalau ada bau ubat memang akan terbantut selera saya..yang ini tidak, so ai like!!

Membancuh pun mudaj her, takde masalahdengan  tekstur Assez Slymm ni..Confirm ianya tak berketul-ketul...Cepat larut gitewww...

Saya memang mengambil Assez Slymm setiap pagi (sebelum sarapan) dan malam (sebelum makan malam). Sebab sebaiknya pengambilan Assez Slymm ini ketika di waktu perut kosong.

Memang ketara uoolls perubahan dalam diri...
Sebab  setelah saya mengambil Assez Slymm ni, saya terasa diri lebih energetik! Uolls bayangkan setelah seharian bekerja, balik rumah kena setelkan perkara dan urusan keluarga. Kalau dulu pukul 9 malam jer saya dah rasa penat...capekk...Sekarang lepas pengambilan Assez Slymm, diri kekal cergas biarpun seharian di waktu siang melalui hari dengan gaya aktif.

Lepas tu bila saya start makan Assez Slymm, perut sentiasa rasa kenyang. Kira memang boleh dietlah tak rasa lapar. Kadang-kadang tak perasan dah lepas waktu makan tengahari sebab perut tak minta untuk diisi. Yang beshnya, nak membuang air samada kecil ke besar, semuanya lawas! Takde isu kena lepak berjam-jam lama dalam tandas, ekekekeke

Penurunan badan ada sedikit berkurang dan yang paling penting badan terasa ringgan. Kalau uolls nak tahu cara pengurusan badan berkesan, boleh KLIK SINI. Ahem, pergi kelas dari pagi sampai petang pun saya takde merungut lagi, sebab kepala tidak rasa lagi pening-pening angkara stress dengan kerja....Now ni hepi jaaaa

Beshkan.... :=)

So uolls, kalau nak cuba bolehlah dapatkan produk Assez Slymm di pasaran

Ada berita baik kak habaq mai kat uoollls semua ya!
Sekarang ni assez slymm ada promosi tau...
Uolls boleh dapatkan produk ini dengan hanya RM99 (harga normal: RM150)
So, kalau berminat boleh hubungi 013-9200106 (call, whatsapp, sms) yang sebarang tempahan dan pertanyaan.

Jangan lupa try uollls


FACEBOOK ASSEZ SLYMM – https://www.facebook.com/assezofficial
INSTAGRAM ASSEZ SLYMM – https://instagram.com/assez.official/

#asseszslymm


3 comments:

Dkna Abza said...

suami asyik membuang jer lemak dia lepas minum assez ni hehehe

Sheila Salim said...

Assalaualaikum .. salam perkenalan daripada Sheila. hehehe sedapkan assez slymm ni.. macam tak percaya je ianya slimming product ~~~

hazman fadzil said...

memang kasi rasa kenyang berpanjangan.... kalau nak pegi food review takleh amik nie... rugi woo....