Wednesday, December 2, 2015

Sedap Betul GreenVille's Home Made Puding Sedut

Sedap betul menyedut GreenVille's Home Made Puding Sedut ni...
Rasa lemak-lemak manis (manis sedang-sedang elok)...
Memang sedut habis satu botol pun tak puas...
My Amani memang sukakan rasa strawberry...
Kebetulan ada perisa ala2 Paddle Pop...
Memang die suka sangat!!!
My afiq pula penggemar coklat...
So, perisa coklat, lemak-lemak jagung memang dia rembat sedut dulu.
Budak ketot ni... Memang jenis follow apa yang abang dier suka.
So, memang kemaruk yang coklat juga!
Apa yang menarik, uolls boleh order Puding Sedut  untuk hari-hari istimewa ataupun dijadikan sebagai door gift.

Harga untuk sebotol RM5. Kalau nak beli banyak boleh dapat diskaun tapi bergantung kepada bilangan botol yang ditempah :)

Untuk pembelian dan pertanyaan boleh hubungi:-
014-8274340 ataupun 019-6792997 (Kak Rose).

GreenVille's Home Made Puding Sedut...
Memberi kepuasan dalam setiap sedutan, hiks.

2 comments:

Media Sensasi said...

Sekali tengok macam cikedut je..

AyuArjuna BiGoshh said...

Media: aah lebih kurang