Saturday, February 13, 2016

Stride-To-Ride Learning Tiger dari Pet Pet

Lama dah tak citer pasal kemenangan, hahahahahah
Sebab takde menang sangat...
Dan kalau ada pun malas nak amik gambar ke apa...
Tapi sebenarnya bagus juga simpan gambar pencapaian dalam bidang compering...
Boleh memotivasikan diri untuk lebih rajin dan pada yang sama boleh dikenang-kenangkan
Lama dulu saya ada join peraduan ini..
Join pun satu jer...
Kebetulan stok pampers Ameer banyak lagi...
So takdelah nak memborong...

Tup2 bulan lepas dapat call suh amik hadiah...
Katanya menang yang hadiah Stride To Ride Learning Tiger..
Nego mintak hadiah nombor 2..
Tapi PIC kata hadiah yang pertama lagi mahal...
So die tak kasi tukar :p

Pejabat Pet Pet ni kat area USj berdekatan dengan Empire Mall...
Takdelah besar mana....
Tapi ai still jakun ke sini, first time ke pajabat Pet Pet...
Biasanya saya gi opis Mamypoko ajer :p

Inilah hadiahnya...
Besaq lah jugak kotak dier...

Masa dah amik mula2 tu..
Malas nak bukak lagi..
Tapi My Ameerkan...
Bila dier tengok ala2 barang untuk dier, melalak mintak suruh bukak..
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Mujur ada abang yang sulung rajin nak melayan...
Payah gak nak pasang, macam2 skru kena masukkan..

Buat adek yang ketot nilah...
Punya hepi si adek bila dapat kenderaan baru..

Berapa banyak daaaaaaaaa...
Koleksi "ride" cenggini,,,
Mujur semua FOC...

alehai...

No comments: