Giveaway... wanna be my hot lucky girlz?

kenapa, sebab, mengapa...apa-apa jua alasan saya nak jadi Hot Lucky Girls dari azimaDIYshop...jawapan membijak dari saya adalah:

H - Hot..panas..panas...berapi lagi tuhh..saper tak nak jadi HOT kan...huhu
O - Ohh...bila pakai baju berbunga, jom bergaya cam gambar yang tertera di banner
T - Terbuka untuk blogger dan bukan blogger **Boleh klik link bawah untuk keterangan lanjut mengenai Giveaway ini ya..

L - Lucky adalah bertuah maksudnya dalam bahasa melayu...so harap2 adalah LUCKY tu melekat kat diri...:)
U - Unik dan versatil....baju berbunga-bunga...sungguh cantik di mata
C - Comel...padanan tudung ngan blouse memang comel
K - Ku memang minati merah ke maroon...walaupun kulit ini tak secerah mana..:P
Y - Yang pasti boleh tambah koleksi pakaian peribadi...sungguh lah best rasanya...

G - Gembira pasti punya..senyum sampai ke telinga kalau dapat hadiah ni...
I - Impian setiap anak dara bahkan mak dara nak sentiasa bergaya untuk maintain muda
R - Rekaan tersendiri dan terkini dari puan empunya penganjur Giveaway (betulkan??)
L - Lain dari yang lain..pastinya istimewa (ruginya saya tak tahu dan tak ada skil dalam menjahit)
Z - zzzZZZzzz..shhhh free weh kalau ada rezeki...meh semua KLIK sini untuk tahu lebih lanjut mengenai Giveaway ini!
Giveaway... wanna be my hot lucky girlz? Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on March 07, 2010 Rating: 5

2 comments:

azima said...

salam..
tq kerana sudi join giveaway sy. moga2 ada rezeki & jadi my hot luck girlz kay~ :)

AyuArjuna BiGoshh said...

terima kasih kerana sudi singgah

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.