Cerita Di Pagi Raya Pertama :)

Seawal pagi kanak-kanak ribena sudah bangkit tidoq so excited nak raya deh! Lepas tu memasing kalut bersiap sebab hari raya pertama biasanya banyak agenda memenuhkan perut selain dari mengutip duit raya :p
Aktviti bersalaman dan bermaafan plus mengutip duit raya adalah acara wajib. Seronok tengok anak2 sedare duk berebut-rebut nak salam. Cam rasa macam YB jer, ramai peminat hik hik
Rendang air tangan saya di 1 syawal. Rendang daging hari esoknya....
Uolls aktiviti apa erkk di pagi raya??? Mesti lagi hebatkan. Tahun ni minggu pertama raya, saya dan keluarga penuh dengan aktiviti menghadiri majlis perkahwinan. Kenyang...kenyang....
Cerita Di Pagi Raya Pertama :) Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on September 01, 2011 Rating: 5

5 comments:

Mama Zharfan said...

hehe byk ker ur kids dpt duit raya ;)

mama_umar_maryam said...

heheh,samelah,taon meriah dgn budak2 je,tu je la kot yg blh buat kite mak2 ni happy walau penat =)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wah..buat rendang.. seumur hidup lum penah masak rendang sbb tak retila.. kena belajar jugakla

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

lupa nak komen..comel amani pakai baju kebaya hehe

AyuArjuna BiGoshh said...

suzz- aderla sikit2 heheheh

zeti- asal bebudak gembira mak bapak pun tumpang sama heheheh

ila- rendang tu bahan die ayu main campak2 jer :p..amani kata terima kacih :)

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.