Memori :)

Gambar lama keluarga mertua...
Cer teka mana satu hubby kita...
ada cam iras anakanda terchenta..
Bulat jer muka sokmo ceria...

Hari ni saya BZ wokeh,
Kalau tak BZ sekalipun saya akan buat-buat BZ...
dah set dalam kepala RABU is My BZ Day...

Memori :) Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on March 28, 2012 Rating: 5

6 comments:

Mama Zharfan said...

yg paling kecik tu mcm amani :)

Ummi Dania Yasmine said...

Klasiknya gambar!!!

mama_umar_maryam said...

aah,teka yg mcm amani tu jugak!!heheh

Em's Family said...

macam amani jer.. kalau yer.. memang sebijik lah

Hermit said...

elo Mi, mana awak jumpa pix nih? sy mana ada kat situ ler... (tak kuasa la nak ambix pix tak pakai baju~sy sopan mah haha).. tu Along with Mama & pengasuh saya/Along plus sepupu2 Penang.. pix kat umah Mak Long kat Penang..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kak ayu, ila pun tgh pening dia mintak 5 gambar.. ila selalu mik gambar mak dgn anak2 ila..aduiiiiiiiiii

kalau mak ada sini sempat jugak nak mintak mak amik gambar sama2 nie mak kat us tue camano??

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.