Tawaran Hebat Vivo V7+ di SenHeng dan SenQ Yang Perlu DiRembat!

Korang pernah tak ada masalah macam ni? Hehehehe
Nak selfie beria-ia tapi hasilnya gambar tak berapa nak jadi...
Hahahahahaha...
Stress kan....

Tapi baru-baru ini, saya telah mendapat tahu vivo telah memperkenalkan siri rangkaian telefon bimbitnya yang terbaru iaitu V7+. Menariknya tentang siri terbaru ini, ianya didatangkan dengan 24MP Clearer Selfie. Wow Wow Wow...

Saya mengenali jenama telefon terkemuka vivo sejak 2014. Bagi saya sendiri ianya adalah salah satu jenama telefon pintar terkemuka dunia. Mula diperkenalkan pada tahun 2009 dengan penumpuan kepada produk audio profesional dengan penampilan luar biasa serta paling penting memberi pengalaman penggunaan bidikan kamera dengan lancar bersama pelbagai fungsi yang hebat.



Untuk pengetahuan semua di bawah ini adalah spesifikasi Vivo V7 + yang ohsem!
 Sistem Pengendalian: Android 7.1 Nougat dengan Funtouch OS 3.2
 Paparan: 5.99-inci (15.21cms) HD (1440 x 720) IPS | Nisbah aspek 18: 9 | Gorilla Glass 3
 Pemproses: Snapdragon 64-bit Octa-core 450 | Teknologi 14nm FinFET
 RAM: 4 GB
 Penyimpanan Dalaman: 64 GB; boleh dinaikkan sehingga 256 GB menerusi kad microSD
 Kamera: Front 24 MP dengan flash LED lembut | f2.0 aperture
 Kamera Belakang: 16 MP dengan flash | f2.0 aperture | PDAF
 Bateri: 3,225 mAh
 Dimensi: 155.87 x 75.74 x 7.7 mm


 Tapi sekarang kita tak perlu susah nak google atau cari lokasi kat mana kita boleh dapatkan vivo V7+ ini. Selain kita boleh dapatkan di outlet-outlet rasmi viva itu sendiri, telefon pintar vivo V7+ juga boleh didapati di outlet Senheng dan SenQ di di seluruh negara.

Terdapat 2 jenis pilihan iaitu:-
o vivo V7+ (Black)
o vivo V7+ (Gold)

Kedua-duanya bagi saya warnanya sangat cantik. Untuk hitam nampak begitu "stylo" manakala "gold" lebih elegan dan sofistikated. Paling menarik dengan setiap pembelian di outlet SenHeng dan SenQ, kita akan diberikan 'backpack' dan voucher Watsons bernilai RM10 secara PERCUMA.

Harga yang ditawarkan sangat berbaloi iaitu RM1,499, dan kita diberi pilihan samada untuk pembelian secara tunai ataupun secara 'instalment' sehingga 24 bulan.  Ini khas bagi mereka yang memegang kad Maybank, Maybank AMEX, Public Bank dan HSBC (akan datang Citibank)

Dan kita pihak SenHeng dan SenQ juga menyediakan penghantaran secara PERCUMA (nationwide termasuk Sabah dan Sarawak hokeh).

Dan ianya juga didatangkan 1 tahun tambahan waranti untuk mereka yang mempunyai keahlian PlusOne. Hanya pula layari senheng.com.my dan senq.com.my untuk 'credential'. Kalau uolls belum jadi ahli dan berminat nak join jadi ahli PlusOne, uolls hanya perlu bayar RM12 sahaja (dah berpeluang dapat extra waranti setahun).

Kalau uolls beli dekat outlet SenHeng, uolls berpeluang juga mendapat rebate istimewa melalui program 'trade in' telefon lama. So, untung dah kat situ, dapat pengurangan dengan menolak telefon lama yang sudah tidak pakai lagi. Nak tahu lebih lanjut lagi mengenai program rebat 'trade in' ini boleh layari http://www.senheng.com.my/trade-in-rebate .

Untuk maklumat lanjut sila lawati:


Lebih murah, lebih berbaloi, lebih rebate,
tawaran vivo 7+ SenHeng dan SenQ memang hebat,
Rugi kalau anda tak rembat,
Dapat selfie cun bersama famili dan sahabat!!

Comments

coupons said…
I Got coupons to buy v7 and grab the deal at a low price, this phone is really nice for normal use and selfie purpose.

Popular Posts