Sambutan Johnson's ke 125 Tahun | Jom Sertai Pertandingan Baby of The Year 2018!

Anak anda suka bergaya di depan kamera?
Mudah terenyum bila ajak digambar?
Suka didandan cantik setiap hari?

Apa jua alasannya,,

Sekiranya korang ada anak yang berumur daripada 0 bulan sehingga 6 tahun, bolehlah sertai Pertandingan Baby of the Year 2018 dengan tema yang cukup bermakna "The Royal Celebration for Johnson's 125 Years with Your Prince and Princess". Pertandingan yang dianjurkan setiap tahun ini sentiasa mendapat sambutan yang cukup menggalakkan dari rakyat Malaysia tau.

Untuk tahun terdapat 3 kategori yang dipertandingkan iaitu:-

Kategori 1: 0-12 bulan
Kategori 2: 1 - 3 tahun
Kategori 3: 4-6 tahun

Dengan hanya pembelian mana-mana produk Johnsons's Baby. Simpan resit sebagai bukti pembelian.

Ambil gambar anak comel korang. Kemudian muat naik penyertaan di laman web ini https://www.johnsonsbaby.com.my/boty2018 Seterusnya ada pemilihan sticker GIF yang membolehkan anda hiaskan frame gambar penyertaan secara kreatif. Dan bingkas yag disediakan adalah bertemakan - Royal Adventure, Magical Snow, Stardust Fairies dan Modern Monarchy.

Masukkan maklumat perserta seperti yang dikekendaki. Selesai. Boleh tekan butang 'SUBMIT'.

Dalam proses pemilihan sebanyak 36 penyertaan akan disenarai pendek (12 penyertaan untuk setiap kategori) dan akan dimuat naik ke laman FB Johnson's untuk diundi oleh pengguna.

Mudahkan? Dengan hanya membeli mana-mana produk Johnson's korang boleh menyertainya.


Hadiah untuk setiap kategori adalah seperti berikut:-


Grand Prize (Prince) x 1: RM5,000.00 cash, Magazine cover shot dan Hamper dari Johnson’s bernilai RM400.00.

Grand Prize (Princess) x 1: RM5,000.00 cash, Magazine cover shot dan Hamper dari Johnson’s bernilai RM400.00.

Hadiah saguhati x 10: RM500.00 cash dan Hamper Johnson’s bernilai RM400.00 setiap seorang.


Serius best! Haruslah nak sertai jugakkan. Mana tahu ada rezeki untuk Yara dan Ameer.
Amen.

Peraduan ini bermula dari 1 September 2018 sehingga 31 Oktober 2018 ya :-)


Comments

Faries said…
Ala comelnya princess kak ayu. Dah lama tak pakai produk Johnson Baby ni.hehehe. Mcm best he kak pertandingannya.. Hadiah pun menarik
Maha Mahu said…
Untunglah anak kak Ayu setiap masa dapat join mana-mana contest hehehe kena paksa ngan maknya tapi tak apa kalau menang mak juga yang tumpang hadiah wakakaka... Good luck untuk anak kak Ayu...
Syaza Redzuu said…
Hai sis! Best jugak kalau boleh join tapi tapiii SR takde anak! hahaha. SR tak kahwin pun lagi. hehe. Doakan SR mendapat jodoh yang baik. Umur dah 26 tapi BF pun takde lagi. Risau aunty onion membawang! hahaha. Salam kenal taww.

Meh follow blog SR: www.syazaredzuu.com
Kak Su said…
Comelnya princess Ayu..nak acik tolong vote ke..boleh aja... Tapi nanti kalau menang mesti share hadiah ngan acik tau
Macam Mana Nak Dapat Duit Dari Blog Tanpa Perlu Menjual
Kylie Cre8tone said…
oh my! cutenya baby! Johnson baby of the year is always the best baby contest of all...
Dunia Farisya said…
ruginya sapa tak join contest ni kak ayu sebab hadiah super duper best la.amni pun tak buat2 lagi ni.tapi memang nak cuba nasib taw untuk contest ni.mana tahu rezeki kan hehehe
Ibu Syurga said…
Ibu dah lama tak pakai produk jonson jonson sebab ada banyak berita tak best. Terutama dari sebelah amerika sana. Syarikat ni di saman kerana produknya misleading. Boleh cari
Mama Hakim said…
peraduan macam ni mesti dapat sambutan dari mak ayah yang ada anak kecik kan. nak juga bergambar dan abadikan masa kecil mereka.
Cindyrina Rina said…
Mesti comel adik adik yang menyertai pertandingan ni nanti. Whoa!lama dah kan Brand ni. Sejak I kecik zaman I sampai ke zaman ank sedara I masih kukuh.
Cerita Huda said…
Wah comel yer princess. Rasa nak join juga, tapi anak huda lelaki, jenis malu depan kamera. pakai-pakai prop lagi la dia tak mahu.. mampu support jer la kawan-kawan yang join contest ni
Nadia Johari said…
Kan, siapa yang suka amik gamabr anak, baik masuk peraduan ni..menang hadiah..yang best tu masuk cover majalah..femes anak uii..rasa nak join juga..ehhee
Hanny Abdullah said…
Comeinya dia..makin besar makin shantikk dak kecik ni. Skrg dia pun dah join masuk pertandingan yA..moga anak sama cam tuah mak yg selalu menang
Zharif Azis said…
Comelnya anak kak ayu !! Siap pakai cape n crown. Confirm boleh menang nie. Nak masuk pertandingan nie tp anak pon xd lagi. Hahaha. Tp langkah2 nya mudah. Boleh lah suggest dkt sedara utk join
Dik bee said…
Alahai syomelnya Princess Yara.. pandai posing plak tu. Tak sangka dah 125 tahun dah produk Johnson ni tapi bagus kan sebab produk johnson ni masih gah hingga ke hari ini esp on baby product.
idayu nim said…
0 hingga 6 tahun rupnya, boleh la nak try aqil. Dia memng suka bercakp , beraksi depan camera.
Aww. comelnya deorang. Nanti dah besar biar anak-anak baca balik blog ni tengok masa kecik deorng masuk ni.
Sunshine Kelly said…
Awww! comel nyer adik ni. Semua anak memang ada kelebihan dia tersendiri, kena cungkil bakat jer. All the best in this contest ya.

Popular Posts